A világhírű színésznő Angelina Jolie előtt égett be csúnyán: édesanyja miatt keveredett kínos helyzetbe

Emma Stone Angelina Jolie és Brad Pitt társaságában élt át izzasztó perceket.

Angelina Jolie és Emma Stone
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Sokan eljátszunk a gondolattal, milyen lehet szemtől szembe találni magunkat egy világsztárral. Egyáltalán képesek lennénk megszólalni? És ha igen, mégis mit kérdeznénk tőle?

Emma Stone édesanyja, Krista valószínűleg sosem gondolkodott el ezen a szituáción, így amikor az egyik legnívósabb díjátadón találta magát, ami telis-tele volt a szakma krémjével, nem igazán tudta, hogyan legyen úrrá izgalmán.

Angelina Jolie előtt égett be Emma Stone

A 32 éves színésznő a The Tonight Show with Jimmy Fallon című show-ban emlékezett vissza az esetre, amely egy életre beleégett az emlékezetébe. 2011-ben vett részt élete első nagy filmes eseményén, a Golden Globe-díj-átadón. Az akkor mindössze 22 éves sztárt a Könnyű nőcske című filmben nyújtott alakításáért jelölték az aranyglóbuszra, ám annyira izgult az egész estétől, hogy mindenképpen szerette volna, ha anyja kíséri el. Ez utólag nem bizonyult túl okos döntésnek, ugyanis az asszony csak rontott a helyzeten.

emma stone krista stone
Fotó: Jon Kopaloff / Getty Images Hungary

- Anyukám sosem iszik alkoholt, de akkor ledöntött egy pohár pezsgőt, hogy tompítsa az izgalmát. Ez nem volt jó ötlet, ugyanis elkezdte magát túlságosan is jól érezni - mesélte.

A helyzet akkor lett még izzasztóbb, amikor kiderült, hogy a teremben Angelina Jolie és Brad Pitt mellé ültették le őket a szervezők. 

Angelina Jolie, Brad Pitt és Emma Stone a 2011-es Golden Globe-díj-átadón.
Angelina Jolie, Brad Pitt és Emma Stone a 2011-es Golden Globe-díj-átadón.
Fotó: Getty Images Hungary

- Anya borzalmasan kínos dolgokat kezdett el kérdezgetni Angelina Jolie-tól. Például, hogy vannak-e gyerekei, és hogy hívják őket. Pedig tudtam, hogy tisztában volt a válasszal, mint ahogy mindenki más az egész bolygón.

Szerencsére a filmcsillag nem vette zokon a kérdésáradatot, sőt kifejezetten lazán és kedvesen reagált rá, így végül kellemesen alakult az est további része. 

Angelina Jolie ezzel a trükkel csábította el Brad Pittet

Angelina Jolie semmit nem bízott a véletlenre, így hálózta be Brad Pittet.

Angelina Jolie ezzel a trükkel hódította el Jennifer Anistontól Brad Pittet: mindent bevetett

Angelina Jolie semmit nem bízott a véletlenre, így hálózta be a színészt.

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük