Angelina Jolie-t ezzel dühítette fel Brad Pitt: még rosszabb lett a viszonyuk
Angelina Jolie bosszút is állt Brad Pitten.

brad-pitt-angelina-jolie-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Angelina Jolie és Brad Pitt házassága 2016-ban ment tönkre. Jolie-nál akkor telt be a pohár, miután a sajtóértesülések szerint Pitt részegen belekötött gyermekükbe, Maddoxba a magánrepülőjükön, állítólag még egy pofon is elcsattant, de ezt a színész később tagadta. A fiú azóta sem hajlandó szóba állni apjával.

Évek óta zajlik a pereskedés, bár tavaly már kimondta a bíróság, hogy mind a ketten egyedülállónak vallhatják magukat, fennmaradtak elvarratlan szálak, amik miatt a válási folyamatot még a mai napig nem zárták le. A gyermekelhelyezésen megy a vita, Jolie eleinte annyira mérges volt exére, hogy meg sem engedte, hogy a férfi láthassa a gyerekeket. 2020-ban már arról cikkeztek, hogy az egykori sztárpár családterápiára ment, és végre sikerült rendezni a nézeteltéréseiket. Ám a US Weekly értesülései szerint most újra kitört a balhé köztük.

Ismét nőtt a feszültség Angelina Jolie és Brad Pitt között

Amikor augusztusban kiderült, hogy Brad Pitt beleszeretett a 27 éves német modellbe, Nicole Poturalskiba, és Franciaországba mentek romantikázni, a sajtó mindent megtett annak érdekében, hogy minél több információt ásson elő a lányról és közös útjukról. Akkor kiderült, hogy a sármőr a Château Miraval borvidékre vitte el a nőt.

Ezzel eddig nem is lett volna probléma, ám az a terület Pitt és Jolie tulajdona, sőt, 2014 augusztusában itt házasodtak össze, így rengeteg közös élményt ott éltek át. Nem csoda, hogy ezzel a húzásával vérig sértette a színésznőt.

- Brad pontosan tudta, mit csinál, és tisztában volt vele, hogyan reagál majd minderre Angelina. Igaz, az sem érdekelte, hogy Jolie beszól neki, vagy sem - mesélte a közeli forrás.

Korábban megírtuk, Angelinát különösebben nem érdekli, kivel randizik exe, neki az a fontos, hogy a gyerekek ne sérüljenek, ám az már fájdalmat okozott neki, hogy azon a helyen romantikáztak együtt, ahol anno ő és Pitt sok időt töltöttek együtt. Emiatt bosszút is állt rajta.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Újra feszültségek keletkeztek köztük, már családi terápiára sem járnak. Brad azt szeretné, ha közös szülői felügyeletben egyeznének meg, és a gyerekek fele-fele arányban töltenének vele és a színésznővel is időt. Angelina viszont nem fogadta el ezeket a feltételeket.

A sztár akkor adná be a derekát exének, ha a színész nem Los Angelesben élne, bár a kisebb gyerekeik az angyalok városában járnak iskolába, de ezt Jolie mindig is ellenezte.

GettyImages-495722666
Fotó: Dimitrios Kambouris / Getty Images Hungary

Korábban arról is szó volt, hogy Jolie kiköltözne a gyerekekkel Angliába.

A 19 éves Maddox, mivel nagykorú, maga döntheti el, milyen viszonyt ápol a szülőkkel, ám a 16 éves Pax, a 15 éves Zahara, a 14 esztendős Shiloh és a 12 éves ikrek, Knox és Vivienne még kiskorúak, így csak ők érintettek a pereskedésben.

Az ABBA sztárja válása után mellette találta meg a boldogságot

Képes összeállításunkban megnézheted Björn Ulvaeus feleségét.

Ezt is szeretjük