Angelina Jolie teljesen felismerhetetlen lett: így elcsúfították az arcát legújabb filmjében
Angelina Jolie-t nem sokszor látni ilyen külsővel.

angelina-jolie-come-away
beauty and style
Top olvasott cikkek

Emberek millió számára testesíti meg Angelina Jolie a női szépségideált. A 2000-es években valóságos plasztikamánia söpört végig a világban, rengetegen feküdtek csak azért kés alá, hogy olyan telt ajkakat csináltassanak maguknak, mint amilyennel ő büszkélkedhet.

Minden vörös szőnyeges eseményen ragyog, ám színésznő lévén munkájának az is szerves részét képezi, hogy külsejével idomuljon aktuális karakteréhez. 

Angelina Jolie a Come Away című filmben

Ebben igazi kaméleonnak mondható, ha kell rasztahajat csináltat, vagy hatalmas izomzatot épít, de attól sem riad vissza, hogy a maszkmesterek felismerhetetlenre csúfítsák. Aktuális filmjében két szerepben is látható, a Come Awayben anyukát alakít, valamint azt is bevállalta benne, hogy nem éppen vonzó külsővel álljon a kamera elé. 

Brenda Chapman rendezőnő története egy gyászoló családra fókuszál, akik legidősebb gyermekük elvesztése után próbálnak talpra állni. A két gyerek egyedi módot talál testvérük halálának feldolgozására, egy saját maguk kreálta fantáziavilágba menekülnek. 

Az alkotás keveri a Pán Péter és az Alice Csodaországban történetét, ez utóbbi szálban jelenik meg Jolie a Szív Királynő képében. Szemöldök nélkül, furcsa, szőke hajkoronával és szív alakúra festett szájjal alig lehet ráismerni. 

Nem ő az egyetlen hollywoodi filmcsillag, aki magára öltötte a figurát korábban. Utoljára Helena Bonham Carter személyesítette meg Csodaország uralkodóját a 2016-os Alice Tükörországban című fantasyben. Őt akkor az alkotók hatalmas fejjel és aránytalanul kicsi testtel ábrázolták digitális trükkök segítségével.

Sztárok filmes átalakulásai

Képes összeállításunkban megmutatjuk, melyek azok a sztárok, akik szinte eggyé váltak az általuk megformált karakterrel.

Ezt is szeretjük