Angelina Jolie gyermekbántalmazással vádolja Brad Pittet: a színésznőnek bizonyítéka is van volt férje ellen
A színészpár gyermekei is tanúskodhatnak a bíróságon édesapjuk ellen.

angelina-jolie-brad-pitt
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Angelina Jolie és Brad Pitt egykori álompárstátusza egyre inkább kezd rémálommá válni. A színésznő a US Weekly értesülései szerint bizonyítékkal tudja alátámasztani korábbi vádját, miszerint volt férje részegen bántalmazta az egyik gyermeküket.

A szóban forgó eset 2016-ban történt. Jolie szerint a színész ittasan belekötött legidősebb gyermekükbe, Maddoxba, sőt állítólag fel is pofozta az akkor 15 esztendős fiút. Noha Pitt mindmáig tagadja, hogy valaha is kezet emelt volna fiára, és az ellene indult eljárás során sem találtak semmi olyat, ami bizonyítaná tettét, Maddox azóta sem áll szóba az édesapjával. Valamint az is sokatmondó, hogy az eset után azonnal beadták a válást, amelyet a bíróság 2019-ben mondott ki.

Angelina Jolie bizonyítékkal tudja alátámasztani Brad Pitt tettét

Noha a két sztár útjai két éve hivatalosan is elváltak egymástól, maradtak elvarratlan szálak a kapcsolatukban, a gyermekelhelyezésről a mai napig nem tudtak dönteni. Míg Pitt közös felügyeletet szeretne, ebbe exe nem hajlandó belemenni.

angelina-jolie-és-brad-pitt
Fotó: Getty Images Hungary

A pereskedés hamarosan kezdetét veszi, a színésznő pedig már meg is tette az első lépéseket az ügyben. Március 12-én új dokumentumokat nyújtott be a bíróságnak, melyek állítólag igazolják a gyermekbántalmazás vádját. A bírósági beadvány szerint Jolie bizonyítékkal tudja alátámasztani állításait.

angelina gyerekei
Fotó: Dave J Hogan / Getty Images Hungary

A filmcsillag továbbá hajlandó a bíróságon részletezni minden negatív élményt, amelyet Brad Pitt a családon belül okozott, illetve a benyújtott irattal engedélyezte, hogy gyermekei is hivatalos vallomást tegyenek édesapjuk ellen, ha akarnak.

Angelina Jolie és Brad Pitt középső lánya így megnőtt

Brad Pitt és Angelina Jolie középső lánya, Shiloh, aki kapcsolatuk felvállalása évében, 2005-ben fogant meg, rengeteget nőtt az utóbbi pár hónapban, a legújabb lesifotókon jól látszik, hogy már olyan magas, mint édesanyja.

Ezt is szeretjük