Angelina Jolie 3 évig volt Billy Bob Thornton felesége: a színész elárulta, miért lett vége a házasságnak
Angelina Jolie és Billy Bob Thornton 2000-ben keltek egybe Las Vegasban.

angelina-jolie-billy-bob
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Angelina Jolie eddig háromszor mondta ki a boldogító igent. Brad Pitt-tel kötött házasságának kimenetelét mára mindenki kívülről fújja, ám a korábbi frigyekről kevesebbet tudunk.

Először 1996-ban állt oltár elé az angol származású színésszel, Jonny Lee Millerrel, akivel 1999-ben váltak el. Második férje Billy Bob Thornton volt, ám ez a kapcsolat sem tartott sokáig, három esztendő után vele is szakítottak.

Angelina Jolie és Billy Bob Thornton válásának igazi oka

A színésszel 1999-ben keresztezték egymás útjait a Vakrepülés című film forgatásán. Már az első perctől izzott köztük a levegő, így nem meglepő, hogy pár hónapnyi randevúzás után úgy döntöttek, Las Vegasba szöknek, és egybekelnek.

angelina jolie
Fotó: Steve.Granitz/INACTIVE / Getty Images Hungary

Magát a ceremóniát nem lehetett a klasszikus szóval illetni: az ifjú pár farmerben, pólóban és bakancsban állt az oltár elé. Ám nem ez volt a szerelmük legbizarrabb pontja, szenvedélyüket a legkülönfélébb módokon fejezték ki: kis üvegcsékben a nyakukban hordták egymás vérét, közös tetoválást varrattak, sőt egyszer sírkövekkel ajándékozták meg a másikat.

A cikk az ajánló után folytatódik

Lángoló szerelmük 2002-ben kezdett pislákolni, miután napvilágot láttak olyan pletykák, hogy Thornton megcsalta a színésznőt. Jolie, aki akkoriban fogadta örökbe első gyermekét Maddoxot, 2005-ben a Vanity Fairnek elárulta, hitt a híreszteléseknek, ám meg volt győződve arról, hogy férje a félrelépés ellenére ugyanúgy szerette.

billy bob
Fotó: Steve Granitz / Getty Images Hungary

Végül nem is a megcsalás vezetett válásukhoz, pusztán az, hogy életük teljesen eltérő irányba kezdett haladni.

- Teljesen eltérő életmódot folytattunk, míg ő társasági életet élt, én alig akartam kimozdulni - ecsetelte a filmcsillag a HFPA In Conversation elnevezésű podcastadásban 2020-ban.

A GQ magazinnak is kitárulkozott 2016-ban, ekkor bevallotta, sosem hitte, hogy elég jó lehet Angelina Jolie számára.

Angelina Jolie legkisebb lánya, Vivienne

Képes összeállításunkban megnézheted Brad Pitt és Angelina Jolie legkisebb lányát, Vivienne-t.

Ezt is szeretjük