Brad Pitt ezzel lepte meg évekkel ezelőtt Angelina Jolie-t: most örökre megszabadul a színésznő a méregdrága ajándéktól
Angelina Jolie aukcióra bocsátotta Brad Pitt ajándékát.

brad-pitt-angelina-jolie-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Angelina Jolie és Brad Pitt házassága 2016-ban ment tönkre, nem sokkal azután jelentették be, hogy különválnak, miután a sajtó leközölte, hogy a színész részegen belekötött gyermekükbe, Maddoxba. 

Még most is zajlik köztük a pereskedés annak ellenére, hogy 2019-ben már kimondta a bíróság, hogy már mindketten újra egyedülállónak vallhatják magukat. Valószínűleg a gyermekek felügyeleti jogán és a közös vagyon elosztásán mehet a vita. Sokáig Jolie annyira dühös volt Bradre, hogy nem engedte a gyerekeit a férfi közelébe, de azóta sokat változott a viszonyuk. A színésznő a minap nyilatkozta, hogy az elmúlt évek nehezek voltak számára, de sokat dolgozott azon, hogy begyógyítsa családtagjai lelkét. Jolie igyekszik megszabadulni azoktól a tárgyaktól, amelyekről exe jut eszébe, a Page Six információi szerint egy különleges ajándékát bocsátotta aukcióra.

Angelina Jolie megszabadul Brad Pitt méregdrága ajándékától

Brad Pitt még 2011-ben vásárolta meg Winston Churchill egyik festményét, ami A Kutubiyya-mecset tornya nevet viseli, az 1965-ben elhunyt egykori brit miniszterelnök 1943-ban alkotta meg a művét, amit Franklin D. Rooseveltnek ajándékozott végül. A színész kilenc évvel ezelőtt 2,95 millió dollárért, kerekítve 877 millió forintért vásárolt meg azért, hogy azt feleségének ajándékozza.

A festmény, amit Brad Pitt megvásárolt Angelina Jolie-nak.
A festmény, amit Brad Pitt megvásárolt Angelina Jolie-nak.
Fotó: Cate Gillon / Getty Images Hungary

A színész még akkor kezdett érdeklődni Churchill festményei iránt, amikor a Becstelen brigantyk című Tarantino-filmet forgatta. Akkoriban Jolie-val még a politikus titkos, föld alatti főhadiszállását is meglátogatták.

A színésznő úgy döntött, szeretne megszabadulni a különleges ajándékától, ami valahol ott érthető, hiszen mivel Brad Pitt-től kapta, így valószínűleg a képről gyakran az exe és a régi, közös emlékek jutnak az eszébe.

GettyImages-461243744
Fotó: Michael Kovac / Getty Images Hungary

Jolie anyagilag mindenképpen jól jár, ugyanis a szakértők szerint napjainkban körülbelül 3,4 millió dollárt érhet az alkotás. Ez átszámítva egymilliárd forintot ér.

Brad Pitt így megváltoztatta külsejét barátnői miatt

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy idomult Brad Pitt az aktuális kedveséhez.

Ezt is szeretjük