Angelina Jolie Vogue-címlapján ámulunk: fantasztikusan néz ki a 45 éves színésznő
Angelina Jolie a Vogue magazin brit kiadásában szerepel.

angelina-jolie-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Angelina Jolie korunk egyik legnépszerűbb színésznője, szinte alig akad olyan esztendő, hogy ne jelenne meg egy újabb film, amelyben a 45 éves Oscar-díjas sztár szerepel. A sok munka és jótékonysági tevékenysége mellett hat gyermekét neveli: Maddox 19, Pax 17, Zahara 16, Shiloh 14, az ikrek, Vivienne és Knox 12 évesek.

Az utóbbi évek nagyon kemények voltak Jolie számára, hiszen tönkrement a házassága Brad Pitt-tel, 2016-ban derült ki, hogy elválnak az útjaik. Lassacskán sikerül begyógyítania a sebeket a családjában, hiszen nagyon megviselt mindenkit a különválásuk. A színésznő kisugárzásán is látszik, hogy megerősödött a lelke, a Vogue címlapján is fantasztikusan fest.

Angelina Jolie a Vogue címlapján

A Vogue brit kiadásának márciusi címlapján pózol talpig barna öltözékben, a kabátját és szoknyáját a Max Mara divatházból szerezték be, míg a felsőjét a Sablyn tervezője készítette. A magas sarkúját a Ralph Lauren egyik munkatársa álmodta meg. Gyönyörűen fest a címlapon, olyan akár egy vérbeli díva, a rajongók sem tudtak megjegyzések nélkül elmenni a kép mellett: "Ez egy teljesen más küllem, amit megszokhattunk Angelina Jolie-tól, úgy fest, mint a régi, nagy hollywoodi dívák!", "Annyira gyönyörű!", "Ez a nő annyira elegáns, olyan akár egy gyönyörű királynő!" - fogalmazták a dicsérő szavakat.

A lapnak egy interjút is adott, amelyben elmondta, hogy az utóbbi néhány év nem volt egyszerű számára.

- Arra fókuszáltam, hogy meggyógyítsam a családom. Lassan visszatérünk a régi kerékvágásba, ez olyan, amikor a jég elolvad, vagy amikor a vér visszaáramlik az ereinkbe. Egyelőre viszont nem érkeztem meg a célhoz, még nem vagyok ott, de reménykedem, hogy ez megtörténik. Rajta vagyok az ügyön, szeretem, hogy egyre idősebb vagyok. Sokkal kényelmesebben érzem magam a negyvenes éveimben, mint akkor, amikor még sokkal fiatalabb voltam. Talán ennek az is lehet az oka, hogy édesanyám nem élt túl sokáig, emiatt talán büszke vagyok az életkoromra, nem a szomorúság tölt el miatta - magyarázta.

Alig várja az ötvenes éveit, mert úgy érzi, akkor fog igazán benőni a feje lágya. A gyerekeiről is mesélt, egy aranyos sztorit osztott meg róluk.

- A minap egy trambulinon ugráltunk, és a gyerekek azt mondták nekem, hogy "ne, anya, te ne csináld, még a végén lesérülsz". Én erre azt gondoltam magamban, hogy ez mennyire vicces, hiszen volt idő, amikor ünnepelt akciósztár voltam, most meg a gyerekeim azt mondják, szálljak le a trambulinról, mert megütöm magam - viccelődött.

A gyerekek közül Maddox már egyetemista, emellett oroszul tanul, Pax éppen az érettségire készül, Zahara pedig már megszerezte a jogosítványát. A gyerekei nagyon nyitottak és okosak, Jolie büszke mindnyájukra. A boldogság tölti el attól is, hogy többféle kultúra keveredik a családjukban.

- Áldottnak érzem a családunkat azért, hogy a gyerekeim közül többen más kultúrából jöttek, és más rasszba tartoznak. Rengeteget tanulunk egymástól. 

Brad Pittre ilyen hatással voltak kedvesei

Képes összeállításunkban megnézheted, Brad Pitt hogyan alakult át aktuális párja oldalán. Szinte nem volt olyan nő az életében, akihez ne idomult volna.

Ezt is szeretjük