Sandra Bullock és sármos párja 6 éve imádják egymást: a színésznő fiának köszönheti, hogy megismerkedtek
Sandra Bullock és Bryan Randall irtó édes módon találkozott.

sandra-bullock
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sandra Bullockot könnyűszerrel kikiálthatnánk a romantikus vígjátékok királynőjének: a 2000-es években uralta a műfajt, olyan filmekben alakított szerelmest, mint a Ház a tónál, a Két hét múlva örökké vagy a Nászajánlat. A való életben is illik rá a figura, első találkozását párjával mozivászonra lehetne vinni.

2015-ben hozta össze az élet jóképű kedvesével, Bryan Randall-lel. Nem is akármilyen módon találkoztak, a filmcsillag fia, Louis keze volt a dologban.

Sandra Bullock és párja első találkozása

A kisfiú az év januárjában ünnepelte ötödik születésnapját, édesanyja a jeles esemény alkalmából világra szóló zsúrt rendezett neki. Egy valamirevaló bulira pedig profi fotós dukál, ekkor jött a képbe Randall, akit Los Angeles-szerte elismert fényképésznek tartanak. 

sandra bullock bryan randall
Fotó: Jackson Lee / Getty Images Hungary

Az 56 éves sztár bizonyára nagyon elégedett volt a férfi munkáival, a US Weekly magazin szerint nem sokkal a parti után kezdtek titokban találkozgatni. 

Cseppet sem meglepő, hogy a szívtipró első látásra levette a lábáról, hiszen a fotózás mellett modellként keresi a kenyerét, olyan neves divatházakkal dolgozott együtt, mint a Hugo Boss vagy az Yves Saint Lauren. 

Mint a legtöbb pár az álomgyárban, ők is nagyon ügyelnek rá, hogy óvják a kapcsolatukat a kíváncsiskodóktól. Eddig mindössze egyszer jelentek meg együtt hivatalos eseményen, a 2018-as Ocean's 8: Az évszázad átverése filmbemutatóján. 

Noha rajongóik tűkön ülve várják, mikor kötik össze az életüket, esetükben még nem csendültek fel az esküvői harangok, bár könnyen lehet, hogy öt éve tartó kapcsolatukat hamarosan új szintre emelik.

Sandra Bullock gyerekei

A színésznő csak ritkán mutatja meg lurkóit, ám legújabb projektje forgatási helyszínére Louis és Laila is csatlakozott, erről pedig lesifotók is készültek. A gyerekek nőnek, mint a gomba, ezt pedig a róluk készült friss felvételek is bizonyítják.

Ezt is szeretjük