A hollywoodi szívtipró fejét egy pincérnő csavarta el: ő Zac Efron barátnője
Képeken Zac Efron gyönyörű barátnője.

zac-efron
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A legtöbb lány élete során minimum egyszer fantáziál arról, milyen lehet egy világsztárral randizni. Noha elképzeljük, hogy végiglejtünk kiszemeltünk oldalán a vörös szőnyegen, és a legpazarabb ruhákban andalgunk vele kézen fogva, végül mégis belátjuk, ez maximum csak a romantikus filmekben fordulhat elő - vagy mégsem?

Bár elsőre azt gondolnánk, a hollywoodi macsók csak gyönyörű színésznőkkel hajlandóak összeszűrni a levet, hiszen ők értik meg leginkább, mivel jár a hírnév, azért az ellenkezőjére is láttunk jó pár példát: Matt Damon, Vince Vaughn és Alec Baldwin is civil feleséget választott magának.

Zac Efron és pincérnő barátnője

Legutóbb Zac Efron barátnőjének kilétén bolydult fel a média, ugyanis új kiszemeltje nem híres modell vagy filmcsillag, egy ausztrál pincérnő vette le a lábáról. Júliusban botlottak egymásba a Byron Bay's General Store kávézóban, ahol a 32 éves szívtiprónak egyből megakadt a szeme a csinos felszolgálón, miközben ő a rendelését vette fel. Bár a kapcsolatuk még nagyon friss, a Daily Mail értesülései szerint a páros már össze is bútorozott abban a házban, amit a színész Ausztráliában bérel.

A 25 éves Vanessa egyébként nem csak kávészervírozásból él, modellként bontogatja a szárnyait. Instagram-fotói alapján van is jövője a szakmában, hiszen igazi, egzotikus szépség. 

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy fest Zac Efron pincérnő barátnője.

Ezt is szeretjük