Andrea Bocelli 21 éve bolondul fiatalabb feleségéért: Veronica ilyen csinos nő

Andrea Bocelli felesége barna hajú szépség, akivel együtt tökéletes párost alkotnak.

Andrea Bocelli feleségével, Veronica Bertivel
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Andrea Bocelli, a világhírű olasz tenorista 2002-ben ismerte meg feleségét, Veronica Bertit. Ekkor már tönkrement a házassága előző partnerével, Enrica Cenzattival, akitől két fia is született. Amos 1995-ben, Matteo 1997-ben látta meg a napvilágot.

A zenész szerelme, a csinos Veronica Berti még csak 18 éves volt, amikor egy születésnapi partin menthetetlenül egymásba szerettek. 

Andrea Bocelli feleségével, Veronica Bertivel

Veronica még iskolába járt, amikor a szóban forgó bulin találkoztak. Éppen akkor az utolsó vizsgáira készült, hogy leérettségizhessen, így korán távoznia kellett az ünnepségről. Bocelli már az első pillanattól tudta, hogy megtalálta élete szerelmét, így megpróbálta maradásra bírni. Méghozzá nem is akárhogyan, az Occhi Di Fata áriát énekelte el neki.

- Egy közös barátunk szülinapi ünnepségén találkoztunk először. A sors keze volt ebben, mert eredetileg egyikünk sem akart ott lenni, tényleg így volt, de azt hiszem, hogy ez egy jel volt az élettől, hogy ott megismerkedtünk - árulta el a nő a Daily Expressnek.

Sokak számára meglepően hangozhat, de már pár óra ismeretség után összeköltöztek. 2014-ben mondták ki egymásnak a boldogító igent. Kislányuk, Virginia az esküvőjük előtt két évvel született meg. Berti jelenleg a zenész menedzsereként dolgozik, így a közös munkának köszönhetően még több időt tölthetnek együtt. Közös fényképeiken mindig nagyon kiegyensúlyozottnak és boldognak tűnnek, sugárzik róluk, hogy a köztük lévő 25 év korkülönbség ellenére is mennyire odáig vannak egymásért.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép párt alkot Andrea Bocelli és felesége, Veronica Berti. 

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Rachel Weisz legszebb estélyi ruhái

Rachel Weisz az elegáns ruhadarabokat részesíti előnyben. A 2019-es BAFTA-díjátadón egy krémszínű tüllruhában jelent meg, amelyben olyan volt, akár egy földre szállt angyal.

Daniel Craig felesége krémszínű estélyiben földre szállt angyal volt: fotókon Rachel Weisz legszebb ruhái

Nézegess képeket!

Elolvasom

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük