Marc Anthony 31 évvel fiatalabb felesége álomszép menyasszony volt: Nadia olyan volt, mint egy Disney-hercegnő

Marc Anthony negyedik felesége egy szépségkirálynő és modell.

marc-anthony-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Marc Anthony szombaton megnősült, Nadaia Ferreira szépségkirálynő és modell lett az új felesége. A lagzit Miamiban tartották, az első képeket pedig az Hola! magazin közölte róluk.

Ő Marc Anthony új felesége

A népszerű bulvárlap egy rövid esküvői videót osztott meg exkluzívan az Instagram-oldalukon. Nadia egy Galia Lahav menyasszonyi ruhában mondta ki a boldogító igent. Úgy festett benne, akár egy Disney-hercegnő.

Nem sokat vártak az esküvővel, ugyanis 2022-ben derült csak fény a kapcsolatukra, 2021-ben a zenész még Madu Nicolával alkotott egy párt. Ferreirával tavaly márciusban jelentették be, hogy tényleg együtt vannak, majd májusban már az eljegyzés is megtörtént. Ő az énekes negyedik felesége, Anthony 2014 és 2017 között Shannon De Lima, 2004 és 2014 között Jennifer Lopez, 2000 és 2004 között pedig Dayanara Torres férje volt.

Kapcsolataiból összesen hat gyereke született, a legtöbben Emme és Maximilian arcát ismerhetik, hiszen őket J. Lo hozta a világra 2008-ban.

A paraguayi származású Nadia 1999. május 10-én született, így elég fiatalon vált feleséggé. 2015-ben Paraguay legszebb tinédzsere lett, majd 2021-ben az országa legszebb nőjévé választották, így automatikusan indult a Miss Universe szépségversenyen, amelyen végül második helyezett lett. A szépségversenyek mellett modellként dolgozik.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű nőt vett el Marc Anthony.

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük