Enrique Iglesias édesanyja vérbeli díva 71 évesen: Isabel stílusát még a fiatalabbak is megirigyelhetnék
Enrique Iglesias anyjának stílusa fiatalos és sikkes.

enrique-anyja-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Enrique Iglesias édesanyja, Isabel Preysler már régóta a spanyol elit köreiben mozog, vagyonos családban nőtt fel, apja, Carlos Preysler a Philippine Airlines, majd később a Fülöp-szigetek bankjának igazgatójaként dolgozott. Anyja, Beatriz Arrastia pedig egy kőgazdag földbirtokos lánya volt. 

Később Isabel befolyásos partnereinek köszönhetően csak még jobban a reflektorfénybe került: férjhez ment Julio Iglesias énekeshez, majd a válásuk után Carlos Falcóhoz,  Griñón ötödik márkijához ment hozzá. Harmadik férje Spanyolország egykori pénzügyminisztere, Miguel Boyer volt. Jelenleg Mario Vargas Llosa író párja.

Enrique Iglesias anyjának stílusa

Isabel Preysler 2023 februárjában lesz 72 éves, ám ugyanolyan fiatalos és energikus, mint amilyen fiatalon volt. Mivel előkelő családból jött, így az öltözködési stílusára is a kifinomultság és a finom elegancia jellemző. Az eredetileg újságíróként tevékenykedő Preysler olyan márkák nagyköveteként dolgozik, mint a Manolo Blahnik, a Porcelanosa vagy a Ferrero Rocher. Még egy szépségápoló krémet is a piacra dobott My Cream néven.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen Isabel Preysler stílusa.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük