Jean-Paul Belmondo unokája lélegzetelállító szépség: friss fotókon a 34 éves Annabelle

Jean-Paul Belmondo unokája lélegzetelállító szépség, akinek friss fotóitól alig jutunk szóhoz.

Jean-Paul Belmondo lányunokája, Annabelle
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Jean-Paul Belmondo elsőszülött unokája, Annabelle Belmondo gyönyörű nő, aki mindig elkápráztatja a rajongókat szépségével. 

18 éves korában vágott bele a modellkedésbe, 2019-ben pedig a színészkedésben is kipróbálta magát. 2022-ben a Dawn Chorus alkotásban láthatjuk, amelynek különlegessége, hogy ő a női főszereplő benne.

Jean-Paul Belmondo lányunokája, Annabelle

A 34 éves szépség mindig elegánsan és szexin jelenik meg, ha nagy eseményekre hivatalos. Májusban a 75. cannes-i filmfesztiválon egy  tűzpiros Missoni estélyiben tündökölt.

A kreáció különlegessége abban rejlett, hogy szexin rácsos stílusú volt, így enyhén láttatni engedte Annabelle formás idomait és csinos alakját. Ezt a tökéletes megjelenést egy arany nyaklánccal varázsolta még lenyűgözőbbé. Karcsú alakja és bájos mosolya pedig egyértelműen mindenkit levett a lábáról.

Szintén egy májusi rendezvény alkalmából hófehér blézerben, barna színű tűsarkúban és lezser nadrágban keltett feltűnést, ezzel a szettjével megmutatta, hogy nem csak a vörös szőnyeges eseményeken tud lenyűgöző lenni. Nőies stílusa és kifinomultsága bármely ruhában megállja a helyét.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy mennyire nőies és csinos Jean-Paul Belmondo lányunokájának stílusa.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük