Jean-Paul Belmondo unokája lélegzetelállító szépség: friss fotókon a 34 éves Annabelle

Jean-Paul Belmondo unokája lélegzetelállító szépség, akinek friss fotóitól alig jutunk szóhoz.

annabelle-belmondo-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jean-Paul Belmondo elsőszülött unokája, Annabelle Belmondo gyönyörű nő, aki mindig elkápráztatja a rajongókat szépségével. 

18 éves korában vágott bele a modellkedésbe, 2019-ben pedig a színészkedésben is kipróbálta magát. 2022-ben a Dawn Chorus alkotásban láthatjuk, amelynek különlegessége, hogy ő a női főszereplő benne.

Jean-Paul Belmondo lányunokája, Annabelle

A 34 éves szépség mindig elegánsan és szexin jelenik meg, ha nagy eseményekre hivatalos. Májusban a 75. cannes-i filmfesztiválon egy  tűzpiros Missoni estélyiben tündökölt.

A kreáció különlegessége abban rejlett, hogy szexin rácsos stílusú volt, így enyhén láttatni engedte Annabelle formás idomait és csinos alakját. Ezt a tökéletes megjelenést egy arany nyaklánccal varázsolta még lenyűgözőbbé. Karcsú alakja és bájos mosolya pedig egyértelműen mindenkit levett a lábáról.

Szintén egy májusi rendezvény alkalmából hófehér blézerben, barna színű tűsarkúban és lezser nadrágban keltett feltűnést, ezzel a szettjével megmutatta, hogy nem csak a vörös szőnyeges eseményeken tud lenyűgöző lenni. Nőies stílusa és kifinomultsága bármely ruhában megállja a helyét.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy mennyire nőies és csinos Jean-Paul Belmondo lányunokájának stílusa.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük