Jean-Claude Van Damme 32 éves lánya irtó dögös nő: fotókon a ritkán látott Bianca
Bianca Jean-Claude Van Damme egyetlen lánya.

bianca-van-damme-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Jean-Claude Van Damme három gyermek édesapja: Kristopher fia a legidősebb, ő 1987 májusában született, Bianca lánya 1990 októberében látta meg a napvilágot, a legkisebb, Nicholas 1995 októberében jött a világra.

Jean-Claude Van Damme lánya

A '90-es évek imádott akciósztárja mindig is a sportos alkatáról volt híres, nem mellesleg felesége, Gladys Portugues is testépítőként tevékenykedett sokáig. Ezt a szülői mintát látva nem véletlen, hogy Bianca lányuk elkötelezetten látogatja az edzőtermet, a bokszolás áll hozzá a legközelebb, de nagyon szeret jógázni is.

2008-ban debütált a képernyőn, A törvény erejével című filmben szerepelt édesapja oldalán. Egyelőre még nem történt meg a nagy áttörés a filmezés terén. A rendezés felé is kacsintgat, 2020-ban jelent meg egy videóklip, amit ő rendezett. A francia AaRON formáció Ultrarêve című dalához készített egy videót, amelyben híres édesapja táncol. Egy 2017-es interjújában elárulta, hogy szabadidejében szívesen ír verseket, persze a műveit csak néhány barátjának mutatja meg. Kedvenc költői között van Edgar Allan Poe, E. Cummings és Walt Whitman.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen dögös nő Bianca Van Damme.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük