Andrea Bocelli felesége dögös dekoltázst villantott: a 38 éves Veronica csinos ruhában partizott
Andrea Bocelli felesége dögös ruhába bújt.

cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Andrea Bocelli és családja Olaszországban, a Forte Dei Marmi településen található birtokukon rendeztek egy jótékonysági partit, amelyen mindenkinek hófehér ruhában kellett lennie.

A világhírű tenor felesége megosztott az Instagram-oldalán néhány képet az exkluzív partiról, amelyen népszerű hírességek is felléptek.

Andrea Bocelli felesége dögös ruhában

A 38 éves Veronica Berti Bocelli nagyon dögös kreációba bújt, amely kiemelte a dekoltázsát. Az alábbi felvételen tízéves kislányával, Virginiával és Bebe Vio paralimpikonnal látható.

A kétnapos bulin olyan világsztárok szórakoztatták a közönséget Andrea Bocelli mellett, mint például Michael Bolton vagy Paul Anka. A két este folyamán fellépett Bocelli énekes fia, Mateo is.

Bocelli válása után 2002-ben szeretett bele az akkor 18 esztendős Veronica Berti énekesnőbe, aki mára a menedzsereként tevékenykedik elsősorban, de előfordul, hogy együtt adnak elő egy-egy dalt a színpadon.

Rengeteg támadás érte őket a nagy korkülönbség miatt, ám ahogy a példa mutatja, húsz éve töretlen a szerelmük. 

Luciano Pavarotti lánya

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan néz ki Pavarotti lánya.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük