Dögös pasi lett Andrea Bocelli kisebbik fiából - Matteo énekes lett, mint az apja
Matteo Bocelli édesapja nyomdokaiba lépett.

matteo-bocelli-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Andrea Bocelli két fiú és egy lány büszke édesapja. Kislánya, Virginia második házasságából jött a világra 2012-ben, első házasságából van két felnőtt fia, Amos 1995-ben, Matteo pedig 1997-ben látta meg a napvilágot. Kisebbik fia híres apjára ütött, hiszen őt is gyönyörű hanggal áldotta meg a sors.

Matteo Bocelli a nők álma

A 22 éves Matteo nagyon sármos pasivá érett, nem csoda, hogy a lányok is megvesznek érte, hivatalos Instagram-oldalán rengeteg dicséretet kap női rajongóitól: "úristen, nagyon jóképű vagy", "lehetetlen, hogy ennyire dögös legyél, és mellette ilyen gyönyörű hangod legyen" - fogalmazták.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

. Thank you @bulgariofficial for the fun #bzero1 experience! #bvlgari

Matteo Bocelli (@matteobocelli) által megosztott bejegyzés,

A fiatal énekes bátyja is helyes, ahogy azt az alábbi felvétel igazolja, ám Amos Bocelliből zongorista lett, gyakran fellép édesapjával együtt.

Érdekesség, hogy Matteo is zongoristának készült, ám a hangi adottságai miatt az éneklés is egyre fontosabb szerepet töltött be az életében. Édesapja 2018-ban a CBS Newsban viccelődött azzal, hogy sokáig nem is tudta, hogy kisebbik fia milyen jól tud énekelni, csak 2016-ban derült fény erre.

- Ez azért történt, mert Matteo a zongora mellett volt mindig is, és ő csak ehhez ért... Aztán egy nap az édesanyja megkérdezte tőlem, hogy hallottam-e a fiunkat énekelni? Én erre csak annyit válaszoltam, hogy nem. Erre azt a tanácsot kaptam, hogy mindenképp hallgassam meg Matteót, mert tetszeni fog - emlékezett vissza.

A legendás operaénekes és fia még egy közös duettet is készített 2018-ban Fall On Me címmel. A dal a kettőjük szoros kapcsolatáról szól. Matteónak egyébként az a nagy álma, hogy ugyanolyan sikeres és elismert előadó legyen, mint édesapja. Napjainkban Andrea Bocelli koncertjein fia is megcsillogtathatja a tehetségét, így együtt járják a világot.

Alain Delon fia ilyen jóképű

Nem csoda, hogy a modellszakma is felfedezte Alain Delon fiát, Alain-Fabient. Képes összeállításunkban a legendás filmszínész gyermekéről láthatsz fotókat.

Ezt is szeretjük