A királynő ennek nem fog örülni: a szexbotrányba keveredett András herceget beperelte áldozata
András herceget beperelte Virginia Roberts.

andrás-herceg-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az elmúlt években András yorki herceg és a 2019-ben elhunyt üzletember, Jeffrey Epstein neve teljesen összeforrt egymással, ugyanis Erzsébet királynő fia is több alkalommal járt egykori jó barátja szigetén, ahol szexrabszolgák nyújtottak különféle szolgáltatásokat a tehetős és befolyásos férfiaknak. Az ott dolgozó nők közül többen még kiskorúak voltak, szinte mindnyájukat gátlástalanul manipulálták, megvezették, és teljesen kilátástalan helyzetbe taszították őket.

Bár 2019 őszén a herceg a BBC interjújában tagadta a vádakat, végül visszavonult a közéleti tevékenységeitől. Újabb fordulat történt az ügyében, egyik áldozata, Virginia Roberts beperelte, írta meg a The Daily Mail.

András herceget beperelték

Virginia Roberts hétfőn perelte be a herceget a New York-i bíróságon, a nő korábban többször elmondta már a nyilvánosság előtt, hogy több alkalommal is volt szexuális kapcsolata az előkelőséggel Jeffrey Epstein birtokán.

A nő állítása szerint három alkalommal kényszerítette Epstein, hogy feküdjön le Andrással. Többször a beleegyezése nélkül zaklatta szexuálisan, emellett érzelmileg is bántalmazta. Nem mellesleg akkor Roberts még nem volt hivatalosan nagykorú. 

- Túllép minden tisztességes határt, és elfogadhatatlan egy civilizált közösségben az, ahogy az akkor negyven év körüli András herceg szexuális bántalmazást hajtott végre egy olyan gyermekkel szemben, akiről tudta, hogy szexuális kereskedelem áldozata volt - olvasható a jogi dokumentumban.

Roberts azt is állította, hogy András volt egyike azoknak a befolyásos és gazdag férfiaknak, akinek Epstein kölcsönadta őt néhány éjszakára.

Középen András herceg, a kép jobb szélén Jeffrey Epstein látható.
Középen András herceg, a kép jobb szélén Jeffrey Epstein látható.
Fotó: Davidoff Studios Photography / Getty Images Hungary

Erzsébet fia mindig is tagadta a vádakat, de az elmúlt években kompromittáló felvételek jelentek meg róla, amelyek azt bizonyították, hogy igenis van vaj a füle mögött, ráadásul az FBI is nyomozást indított ellene 2019-ben.

A királynő valószínűleg nem örül annak, hogy kedvenc fia ismét befeketíti a családja nevét.

Sztárok, akik bántalmazó kapcsolatban éltek

Olvasd el, kik voltak azok, akiknek volt erejük kiszállni a mérgező kapcsolatukból!

Ezt is szeretjük