A Huncutka imádott gyereksztárja volt: a 40 éves Alisan Porter 3 gyermek édesanyja
A gyönyörű Alisan Porter három gyermeket nevel.

huncutka-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Huncutka című vígjátékot 1991-ben mutatták be, bár a kritikusoktól kapott hideget-meleget, mégis családi klasszikussá vált mára, szinte nincs olyan év, hogy a karácsonyi időszakban ne ismételnék. Az alkotás főszereplője James Belushi volt, aki egy hajléktalan, kisstílű bűnözőt alakított. Karakterének, Bill Dancernek volt egy lánya is, Huncutka, akit Alisan Porter formált meg.

A göndör hajú, őzikeszemű kislány pillanatok alatt elbűvölte a nézőket, sokaknak ő volt a kedvenc szereplője a filmben, amit harminc évvel ezelőtt mutattak be. Azóta sok minden változott az egykori gyereksztár életében.

Alisan Porter ma már családanya

Hatévesen debütált a képernyő előtt, a Huncutka mellett olyan filmekben láthattad, mint a Vásott szülők, a Szeretlek holtodiglan vagy A méltóság nevében. Érdekesség, hogy sokáig az 1991-es alkotás volt az utolsó munkája, azért adta fel akkor a karrierjét, mert belefáradt a színészkedésbe, ugyanolyan akart lenni, mint a többi gyerek.

Gyönyörű nővé érett Alisan Porter.
Gyönyörű nővé érett Alisan Porter.
Fotó: Instagram/Alisan Porter

- Már nem volt szórakoztató nekem. Semmi örömömet nem leltem benne, mert arra vágytam, hogy normális, gyerekes dolgokat csináljak - ezt Oprah Winfrey-nek vallotta be 2015-ben a Where Are They Now?-ban.

Ezután átlagos élete lett, középiskolába ment, ahol megtapasztalta az első szerelmet is. 1999-ben, 18 éves korában New Yorkba költözött, majd Broadway-show-k meghallgatására járt. Egy ideig szerepelt a Footloose-ban. Később Los Angelesbe költözött, ahol a The Raz nevű, rövid életű bandában énekelt, emellett dalokat is írt. Sajnos fiatal felnőttként megküzdött a maga démonjaival, drog- és alkoholfüggő lett. Nemcsak marihuánát, hanem kokaint is gyakran fogyasztott. Végül 2007-ben sikeresen lezárta ezt a szakaszt az életében.

A zenélés egyre nagyobb teret nyert, 2009-ben jelent meg a debütáló albuma, majd 2016-ban jelentkezett a The Voice-ba, amit meg is nyert. Christina Aguilera volt a mestere.

Ami a magánéletét illeti, 2012-ben férjhez ment, két gyermeket szült, Mason a házasság évében, Aria 2014-ben látta meg a napvilágot. Sajnos végül 2017-ben tönkrement a házassága. Nem kellett sokat várnia, hogy a szerelem bekopogtasson az ajtaján, 2018-ban Justin de Vera táncos lett a párja. A férfit már korábban is ismerte, 17 éves barátság kötötte össze őket addig, amíg nem szerettek egymásba.

A bal oldali képen Alisan és párja, Justin de Vera. A jobb oldalin fia, Mason és lánya, Aria.
A bal oldali képen Alisan és párja, Justin de Vera. A jobb oldalin fia, Mason és lánya, Aria.
Fotó: Instagram/Alisan Porter

Szerelmével egy YouTube-csatornát is indított The Beeshys néven. 2021. október 20-án született meg első gyermekük.

A kislány a Shilo nevet kapta.

A legnépszerűbb vígjátékszínészek

Képes összeállításunkban mutatjuk, hogy festenek ma a '80-as és '90-es évek imádott vígjátékszínészei.

Ezt is szeretjük