A kék lagúna színésznőjének házába te is beköltöznél: képeken Brooke Shields luxusotthona belülről

Beleshetsz Brooke Shields otthonába.

Brooke Shields háza
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Brooke Shields manapság ideje nagy részét New Yorkban tölti, ám amikor összeházasodott Andre Agassival 1997-ben, vásárolt egy házat Los Angeles egyik tehetős városnegyedében, Pacific Palisadesben. Miután elváltak, azután sem vált meg az otthontól, azonban az utóbbi években már egyre kevesebb időt töltött ott, így úgy döntött, hogy eladja az ingatlant. Jelenleg 8,195 millió dollárért, azaz 2,429 milliárd forintért árulja.

Fotókon Brooke Shields háza

A kék lagúna szépsége az utóbbi években más embereknek adta ki a házat, pár évvel ezelőtt Ben Affleck és volt felesége, Jennifer Garner is laktak itt. A 492 négyzetméteres házat 1982-ben építették, összesen öt hálót és hat fürdőszobát alakítottak ki benne. A konyhát nemrég újították fel, a pultot márvánnyal fedték be, emellett új, csúcsminőségű, rozsdamentes bútorokat szereztek be.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű Brooke Shields otthona.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük