A kék lagúna színésznőjének házába te is beköltöznél: képeken Brooke Shields luxusotthona belülről

Beleshetsz Brooke Shields otthonába.

GettyImages-81158597
beauty and style
Top olvasott cikkek

Brooke Shields manapság ideje nagy részét New Yorkban tölti, ám amikor összeházasodott Andre Agassival 1997-ben, vásárolt egy házat Los Angeles egyik tehetős városnegyedében, Pacific Palisadesben. Miután elváltak, azután sem vált meg az otthontól, azonban az utóbbi években már egyre kevesebb időt töltött ott, így úgy döntött, hogy eladja az ingatlant. Jelenleg 8,195 millió dollárért, azaz 2,429 milliárd forintért árulja.

Fotókon Brooke Shields háza

A kék lagúna szépsége az utóbbi években más embereknek adta ki a házat, pár évvel ezelőtt Ben Affleck és volt felesége, Jennifer Garner is laktak itt. A 492 négyzetméteres házat 1982-ben építették, összesen öt hálót és hat fürdőszobát alakítottak ki benne. A konyhát nemrég újították fel, a pultot márvánnyal fedték be, emellett új, csúcsminőségű, rozsdamentes bútorokat szereztek be.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű Brooke Shields otthona.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük