A Szívek szállodája Roryját játszotta: így néz ki most a 40 éves Alexis Bledel

Alexis Bledel a mai napig színészkedik, emellett boldog családanya.

alexis-bledel-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Szívek szállodája a 2000-es évek népszerű sorozatai közé tartozott, 2000 és 2007 között vetítették az epizódokat az Egyesült Államokban. Hazánkban 2003-tól voltak láthatóak a részek.

A főszerepet Lauren Graham és Alexis Bledel játszották. A két színésznő egy anya-lánya páros, Lorelai és Rory Gilmore bőrébe bújtak. A tinédzsert alakító Bledel 19 éves volt a széria debütálásakor, teljesen tapasztalatlan volt a szakmában.

Alexis Bledel így éli most az életét

Az igézően kék szemű színésznő 1981. szeptember 16-án látta meg a napvilágot Houstonban, félénk kislány volt, pont ezért biztatta édesanyja arra, hogy szerepeljen a közösségi színház darabjaiban, háta bátrabbá válik. Ezzel meg is pecsételődött a sorsa. 1998-ban állt először kamerák elé, az Okostojásban tűnt fel, de annyira apró volt az a szerep, hogy még a stáblistán sem említették meg a nevét, nem véletlen, hogy Bledel miért mondja azt a Szívek szállodájára, hogy az a sorozat volt élete első munkája. Amikor 2000-ben megkapta Rory Gilmore szerepét, gyökeresen megváltozott az élete.

alexis-bledel
Fotó: YouTube/ Celebrity Page TV

Több alkotásban kapott szerepet, ilyen volt az Örök kaland, a Sin City - A bűn városa, a Négyen egy gatyában, A jó pasi vagy a Diploma után. Napjainkban is a szakmában dolgozik, 2017 és 2021 között A szolgálólány meséjében Emily Maleket játszotta, alakításáért négy alkalommal jelölték Emmy-díjra, ebből egyszer el is nyerte az elismerést.

Imádja a munkáját. Büszke arra, hogy többféle karakter bőrébe belebújhat, A szolgálólány meséje forgatását is nagyon élvezte, ettől függetlenül nem szereti magát visszanézni a tévében, erről a Marie Claire-nek vallott.

- Nem rajongok azért, hogy visszanézzem magam a tévében, egyszerűen nem kapcsol ki. Olyan érzés, amikor a saját hangodat hallgatod vissza egy felvételről, nem hangzik ugyanúgy egy mondatod, amikor azt kiejted a szádon - magyarázta.

Ugyanebben az interjúban azt is elárulta, sosem sejtette, hogy a Szívek szállodája ennyire népszerű lesz. 2016-ban még egy külön minisorozat is készült az eredeti részek folytatásaként Szívek szállodája - Egy év az életünkből címmel, ami a Netflixen jelent meg.

profimedia-0609159777
Fotó: Profimedia

A munkának köszönheti, hogy rátalált a nagy szerelem, a Mad Men forgatásán szerettek egymásba Vincent Kartheiserrel, 2012 júniusában derült ki, hogy egy párt alkotnak. 2014 júniusában kötötték össze az életüket. 2015-ben született meg kisfiuk, Jeffrey. Mindketten privátak, ha a magánéletükről van szó, így a gyermeküket sem mutatták a nyilvánosság előtt.

Melissa McCarthy legjobb címlapfotói

Képes összeállításunkban összegyűjtöttük Melissa McCarthy legjobb címlapfotóit.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük