A Szívek szállodája szívtiprója volt: friss fotókon a 63 éves Scott Patterson
A sorozat macsó Luke-ját ősz hajjal és szakállal alig lehet megismerni.

szívek-szállodája
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az ezredforduló utáni első esztendőkben rengeteg olyan sorozat indult útjára, amelyeket ma is élvezettel nézünk vissza. A Született feleségeket, a Szellemekkel suttogót vagy a Szívek szállodáját a mai napig ismétlik hazánkban, utóbbit a VIASAT3-on lehet elkapni.

A premier után a készítőket is meglepte, hogy az egyedülálló anya és 16 éves kamasz lányának sztorija mennyire megfogja a nézőket. A produkció készítőjét, Amy Sherman-Palladinót egy connecticuti kiruccanás inspirálta a széria megalkotásában. Amikor megszállt a washingtonbéli település festői szépségű szállodájában, lenyűgözte, hogy a kisvárosi emberek milyen jól megértik egymást. Elhatározta, létrehoz egy olyan show-t, ami ezt az idilli érzetet adja vissza, így már az utazása során elkezdte írni a Szívek szállodája bemutatkozó részét.

A Szívek szállodája szívtiprója így néz ki 63 évesen

Kétség sem fér ahhoz, hogy sikerült a terve. A közönség nem csak a hangulata miatt zárta a szívébe a sorozatot, a popkultúrára tett utalások és a színes karakterek is borítékolták a sikert. Bár az abszolút közönségkedvenc Rory és Lorelai kettőse volt, a mellékszereplőknek is kijutott a reflektorfényből: Melissa McCarthy Sookie-jáért is sokan odavoltak, valamint a történet szívtiprója, Luke sem szorult a háttérbe.

scott-petterson-1
Fotó: Northfoto, Instagram/Scott Patterson

A dögös étteremtulajdonos bőrébe Scott Patterson bújt, aki eredetileg nem is színésznek készült. Profi sportolóként hívta fel magára a figyelmet, 1980-tól 1986-ig a Nashville színeiben baseballozott. Már a negyvenes éveit taposta, amikor színészként is felfigyeltek rá.

scott-petterson-2
Fotó: Northfoto,Getty Images Hungary

Az immár 63 éves sztár természetesen sokat változott az elmúlt 22 évben: haja deresedni kezdett, és nagy szakállat növesztett. Noha a filmezéssel nem hagyott fel - az IMDB szerint három projekten is dolgozik -, az üzleti életben vetette meg a lábát. 2017-ben alapította meg saját kávézóláncát Scotty P's Big Mug Coffee néven. 

A Született feleségek macsói akkor és most

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festenek napjainkban a Született feleségek férfi sztárjai.

Ezt is szeretjük