Melissa McCarthy testhezálló ruhában mutatta meg nőies alakját: íme a duci színésznő legszebb címlapfotói
Összegyűjtöttük Melissa McCarthy legszebb címlapfotóit.

melissa-mccarthy-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az 51 éves Melissa McCarthy korunk egyik legnépszerűbb komikája, a Szívek szállodája Sookie-jaként lopta be magát sokak szívébe, de Hollywoodban a 2010-es Koszorúslányok című vígjáték után kezdték el aktívabban foglalkoztatni. Ezután szinte alig volt olyan év, amikor ne jött volna ki egy újabb alkotás Melissával, a Másnaposok 3, a Női szervek, A főnök és A kém is sokak kedvence tőle, utóbbit Jason Stathammel Budapesten forgatta.

Ha egyszer Hollywoodban beindul egy színész szekere, elkerülhetetlenné válik, hogy ne kapjon címlapfelkéréseket a neves magazinoktól. McCarthy az elmúlt 11 évben számos lap elején szerepelt, ezek közül mi összegyűjtöttük a legjobbakat.

Melissa McCarthy címlapfotói

A színésznő a testpozitivitás egyik szószólója, a Redbooknak adott interjújában elmondta, rengeteg nő bizonytalan a saját alakjával kapcsolatban, ennek viszont nem így kéne lennie.

- Hazánkban egy olyan járvány tombol, amelyben a lányok és a nők az emberiség 0,5 százalékának külseje miatt érzik rosszul magukat a bőrükben. Nagyon fiatalon elkezdődik ez már - fogalmazta.

Szerinte az egészség a legfontosabb, amíg azzal nincs baj, azt tanácsolja, mindenki élvezze az életet, és szeresse a testét attól függetlenül, hogy milyen a testalkata. Mivel egyetemi évei alatt még divattervezőnek készült, így a ruhakészítés a mai napig szívügye, még egy saját kollekciót is piacra dobott pár évvel ezelőtt Seven7 néven, az volt a célja, hogy a plus size nők is divatosan tudjanak öltözködni.

McCarthy bár karrierje során több kilótól megszabadult, a mai napig nőies idomokkal hódít, a testhezálló ruhák sem esnek távol tőle, 2021 tavaszán például az InStyle kedvéért bújt az említett darabba. Nem ez volt az egyetlen alkalom, amikor egy magazin elején tündökölt. Képes összeállításunkban összegyűjtöttük Melissa McCarthy legjobb címlapfotóit.

Ezt is szeretjük