Ő Melissa McCarthy férje: 27 évvel ezelőtt első látásra egymásba szerettek

Melissa McCarthy és Ben Falcone a magánéletben és a filmgyártásban is társak lettek.

melissa-mccarthy-ben-falcone-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Melissa McCarthy már éppen fel akarta volna adni az álmát, hogy keresett színésznő lesz belőle, amikor harmincévesen megkaparintotta a Szívek szállodája Sookie-jának szerepét. Szerencse, hogy mindez így történt, máskülönben a világ nem láthatta volna a Személyiségtolvajban, a Női szervekben vagy a Koszorúslányokban nyújtott könnyfakasztóan vicces alakításait.

Melissa McCarthy és férje első találkozása

Napjainkra McCarthy Hollywood elsőszámú komikájává nőtte ki magát, ám szerinte ezt a státuszt nem csak magának köszönhetően érdemelte ki. Férje, Ben Falcone végigkísérte a csúcsig vezető úton. A színész-rendezővel 1998-ban hozta össze a véletlen egy Los Angeles-i színésziskolában. Mindketten beiratkoztak egy vígjátékíró tanfolyamra, és rögtön az első órán szemet vetettek egymásra.

- Rögtön azt gondoltam, hogy milyen furcsa fickó, tetszik nekem. Aztán először barátok lettünk, majd ahogy teltek a napok, egyre közelebb kerültünk egymáshoz. Már az első percben tudtuk, hogy nagyon hasonlítunk, és ez így is maradt - ecsetelte a színésznő a The Hollywood Reporternek.

Ben Falcone augusztus 25-én ünnepelte 48. születésnapját, ennek apropóján felesége egy cuki gyerekkori fotóval köszöntötte fel, valamint érzelmes sorokban adta a követői tudtára, milyen remek emberhez ment hozzá.

"27 éve megismertem ezt a fickót, akivel minden egyes nap viccesebb, szeretetteljesebb, szívmelengetőbb, és nem hétköznapi. Isten éltessen, szerelmem” - fogalmazott az Instagram-oldalán.

Melissa McCarthy és kedvese egyébként nem csak a magánéletben alkotnak remek párost, a munka területén szintén kiegészítik egymást. Bennel a kezdetektől együtt írják a poénokat, valamint a férfi gyakran tűnik fel mellékszerepekben felesége filmjeiben. 

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy Melissa McCarthy és Ben Falcone milyen összeillő párt alkot.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük