Alec Baldwin így szúrt oda George Clooney-nak és a többi kritikusának: a tragédiába fulladt forgatásról nyilatkozott
Alec Baldwin az októberi tragédia óta először adott exkluzív nagyinterjút.

baldwin-clooney-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A héten már több cikk született a sajtóban Alec Baldwinról, ugyanis a színész a tragédiába fulladt Rust film forgatása óta először adott nagyinterjút a balesettel kapcsolatban, ami az ABC Newson ment le december 2-án. 

A 63 éves színész véletlenül oltotta ki Halyna Hutchins operatőrnő életét, emellett Joel Sueza rendezőt is megsebesítette. Állítása szerint nem húzta meg a ravaszt, soha nem tenne ilyet senkivel sem, az a teóriája, hogy valaki éles lőszert tett bele a fegyverbe. A kritikusainak is üzent az interjú alatt.

Alec Baldwin a kritikusainak is üzent új interjújában

Amikor októberben megtörtént a baleset, több híresség is elmondta ezzel kapcsolatban az álláspontját, köztük volt George Clooney is, aki november 15-én Marc Macron podcastjában fejtette ki a véleményét az esetről. Szerinte sok ostoba hibát követtek el a készítők a forgatás alatt, ez eredményezte Halyna Hutchins halálát is.

- Amikor fegyvert adnak a kezembe egy forgatáson, minden alkalommal leellenőrzöm, nincs-e töltény a töltényűrben, ezt megmutatom annak az embernek is, akire célozni fogok vele, és a stáb többi tagjával is ezt megteszem. Mindenki így csinálja, mindenki tudja ezt - fogalmazta novemberben Clooney.

Alec Baldwin az ABC Newsnak adott exkluzív interjút.
Alec Baldwin az ABC Newsnak adott exkluzív interjút.
Fotó: Jeff Neira / Getty Images Hungary

Alec Baldwin az interjú alatt előhozta az őt kritizálókat, természetesen senkit nem nevezett meg, ettől függetlenül egyértelmű, hogy George Clooney is azon emberek között volt, akiknek üzent.

- Sokan voltak, akik szükségesnek tartották, hogy hozzászóljanak a dologhoz, ami igazából egyáltalán nem segített a helyzeten. Ha az a protokollod, hogy mindig ellenőrzöd a fegyvert, akkor jó neked, jó neked - fogalmazta.

Baldwin a könnyeivel küzdve mondta el, hogy van felelőse ennek a balesetnek, de az nem ő.

- Valaki éles lőszert tett a fegyverbe, egy lőszert, amelynek nem lett volna szabad ott lenni a helyszínen. Valaki felelős a történtekért, nem tudom megmondani, hogy ki az, de tudom, hogy nem én tehetek róla.

Halyna Hutchins tragédiája az egész világot megrázta.
Halyna Hutchins tragédiája az egész világot megrázta.
Fotó: Fred Hayes / Getty Images Hungary

George Stephanopoulos, az interjú készítője arra is rákérdezett, a színész bűnősnek érzi magát a tragédia miatt, erre ezt válaszolta:

- Nem. Lehet, hogy megöltem volna magam, ha azt gondolnám, én vagyok a felelős ezért, és ezt nem mondom könnyedén.

Az ügyben egyelőre még folyik a nyomozás, Baldwin szerint nem valószínű, hogy büntetést szabnak ki rá a történtek miatt.

Bruce Lee tragédiája

Bruce Lee halálával kapcsolatban többféle összeesküvés-elméletet gyártottak.
Ezt is szeretjük