Alain Delon 2 éves unokája ilyen cukin fagyizott anyukájával: Linóról ritkán posztolnak szülei
Alain Delon unokája, Lino idén februárban lett kétéves.

alain-delon-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Alain Delon legkisebb unokája, Lino 2020 februárjában jött a világra. Lánya, Anouchka Delon adott életet a kisfiúnak.

A gyermek édesapja Julien Dereims színész, akivel Anouchka már 2010 óta alkot egy párt. Nem azok a szülők, akik minden áldott nap posztolnak a gyermekükről a közösségi oldalukra, sőt, eddig még a kicsi arcát sem mutatták meg. Azonban egy-egy aranyos pillanatot szívesen megosztanak az életükből.

Alain Delon unokája, Lino

Julien Dereims a 24 óráig elérhető Instagram Storieson osztott meg egy aranyos felvételt, amelyen Anouchka és Lino együtt fagyiztak az egyik cukrászdában. A képpel kapcsolatban azzal viccelődött, milyen jó, hogy Anouchka megosztja valakivel a fagylaltját.

Screenshot 20220412-144917 Instagram
Fotó: Instagram/Julien Dereims

Bár nem mutatták meg az arcát, biztosan nagyon aranyos kisfiú lehet. A közösségi médiában egyre elterjedtebb, hogy a szülők inkább nem mutatják meg gyermekük arcát, hogy ezzel is védjék a személyiségi jogait. Nem mellesleg több híres ember azért sem posztol a csemetéjéről olyan fotót, amelyen az arca is felismerhető lenne, mert normális és átlagos gyerekkort akar biztosítani neki. Ezt pedig úgy a legegyszerűbb, ha nem fedi fel a kilétét az egész világ előtt.

A piciről akkor is posztoltak, amikor tavaly októberben meglátogatták Alain Delont svájci otthonában, akkor Lino híres nagypapája ölében foglalhatott helyet. A szívmelengető kép sokakat meghatott, több mint 15 ezer lájkot kapott Anouchka közösségi oldalán.

alain-delon-unokával
Fotó: Instagram/Anouchka Delon

Anouchka és Julien Dereims sosem szerettek a középpontban lenni, visszafogott módon élik az életüket a kisfiukkal. Abból sem csináltak nagy ügyet, hogy 2021 tavaszán összekötötték az életüket. 2019-ben a Paris Match lappal kivételt tettek, akkor egy exkluzív interjút adtak. A beszélgetésből kiderült, hogy nem Lino volt az első, aki megfogant, de sajnos az előző babájukat elveszítették.

- Bár szeretek arra gondolni, hogy van egy őrangyalunk, a 2018-as év egy életre megsebzett bennünket - fogalmazta Anouchka.

2018 nyarán esett teherbe először, ám a harmadik hónapban, augusztusban elvetélt. Szerencsére a 2019-es év felért egy áldással, hiszen akkor esett teherbe Linóval. 

Alain Delon unokája, Alyson

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű nő Alyson Le Borges.

Ezt is szeretjük