Adam Sandler 14 éves lányából csodaszép tini lett: a színész ritkán látott gyerekeivel állt a vörös szőnyegre

Adam Sandler lányai is részt vettek a Gyagyás gyilkosság második részének párizsi premierjén.

adam-sandler-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ahogy korábban ma már azt megírtuk, tegnap este rendezték meg Párizsban a Gyagyás gyilkosság második részének premierjét, Jennifer Aniston és Adam Sandler új vígjátéka március 31-től lesz elérhető majd a Netflixen. A bemutatón a komédiák koronázatlan királyának családja is részt vett.

Adam Sandler lányai

Adam Sandlert nemcsak szép felesége, Jackie támogatta a premieren, hanem a lányai is, a 16 éves Sadie és a 14 esztendős Sunny. A sztárcsemetéken látszik, hogy egyre nyitottabbak a csinos, nőies ruhákra és a sminkekre.

A szemfüles rajongók pontosan tudhatják, hogy Sandler szívesen ad egy-egy apróbb szerepet szeretteinek: nemcsak felesége, hanem két csemetéje is feltűnik az alkotásokban. Sadie első szerepe a Ne szórakozz Zohannal! című filmben volt, de ott még szinte kisbaba volt, húga a 2010-es Nagyfiúkban debütált a mozivásznon. A gyerekek szívesen szerepelnek apjuk oldalán, ami nem meglepő, hiszen kicsi koruk óta beleshettek a forgatási kulisszák mögé. Legközelebb a You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah című alkotásban tűnnek majd fel, aminek egyelőre nincs premierdátuma.

Képes összeállításunkban megnézheted Adam Sandler lányait.

Adam Sandler felesége

Adam Sandler és felesége, a gyönyörű Jackie 24 éve alkot egy párt, szerelmük azóta is töretlen.

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük