Sandokan unokájából szexi nő lett: Kabir Bedihez hasonlóan a 25 éves Alaya is színészkedik

Kabir Bedi unokája Alaya F művésznévvel futott be.

kabir-bedi-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kabir Bedi unokája, Alaya F Bollywood feltörekvő gyönyörű sztárja, pont a koronavírus kitörésekor jött ki az első filmje, a Jawaani Jaaneman, amelynek ő volt a női főszereplője.

A lánynak egyébként nem ez a neve: Aalia Furniturewalaként jött a világra 1997 novemberében, édesanyja Pooja Bedi színésznő és tévés műsorvezető, édesapja Farhan Furniturewala üzletember.

Kabir Bedi unokája

2022-ben jött ki a Freddy című thrillere, idén pedig az Almost Pyaar with DJ Mohabbat romantikus drámában láthatták a rajongói. Egyre növekszik a követőbázisa: Instagramon már több mint másfél millió ember kíváncsi a posztjaira.

Az India Timesnak adott interjújában elmondta, hogyan viszonyul ahhoz a hatalmas versenyhez, ami Bollywoodban zajlik a színészek között.

- Úgy érzem, hogy a versengés valójában nagyon fontos, mert ettől a munka csak még minőségibb lesz. Hiszek a kameratesztelés folyamatának, mert úgy felfedezhetsz olyan tehetségeket - legyen szó az iparban dolgozókról vagy kezdőkről -, akik arra hivatottak, hogy eljátsszák az adott szerepet. Ha végül nem kapod meg a szerepet, akkor ez azért van, mert a rendező víziójába nem illesz bele. Néha elkeserítő, ha nem kapsz meg egy olyan projektet, amiért akár az életedet is feláldoznád - fogalmazta.

Az Idivának adott interjújában kiemelte, szeretné, ha színészként a tehetségéért ismernék el elsősorban, nem pedig a külsejéért.

- Nagyon más színész vagyok, mint édesanyám. Anyukám mindig ezt mondogatja magáról, idézem: "Borzasztóan teljesítettem színésznőként, szimplán csak dögös voltam." Ez az anyám dolga volt, és imádta. Én viszont azt akarom, hogy a teljesítményem miatt ismerjenek, mert ez az, amit valójában élvezek ebben a szakmában. Így nincs sok közös bennünk, kivéve azt, ahogyan beszélünk. Mindketten gyakran használjuk a kezünket, és hadarunk.

Ha kíváncsi vagy, Kabir Bedi kivel éli az életét, ide kattintva megtudhatod.

Emlékszel a Maharadzsa lánya szépségére?

Hunter Tylót most már biztosan nem ismernéd fel.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük