Kevin James felesége egzotikus szépség: Steffianával már 22 éve elválaszthatatlanok

Kevin James felesége a színész több filmjében is feltűnt.

kevin-james-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kevin James olyan filmekből lehet ismerős, mint A randiguru, a Férj és férj, A gondozoo, A pláza ásza vagy a Nagyfiúk első és második része. Ezeken kívül ott van még a Férjek gyöngye című sorozat is, amely kilenc évadot élt meg.

Ami a színész magánéletét illeti, 2001 óta foglalt a szíve, idén júniusban pedig már a 19. házassági évfordulójukat ünnepelheti a nála kilenc évvel fiatalabb Steffiana de la Cruzzal.

Kevin James felesége

Jamesnek 2001-ben szervezett le egy vakrandit az akkori lakberendezője, talán ő maga sem gondolta volna, hogy pont így ismeri meg a jövendőbelijét. Az egzotikus szépségű Steffianába hamar beleszeretett, csak pár hónapba telt, hogy összebútorozzon vele, majd két év járás után megkérte a kezét.

GettyImages-481280916
Fotó: Jim Spellman / Getty Images Hungary

James bevallása szerint sosem volt egy szívtipró típus.

- Mindig is az a srác voltam, akinek nem feltétlenül volt sikere a nőknél. Ha egy lány azt mondaná nekem, hogy "kedvellek, randizni akarok veled, csak hívj el", még akkor is megkérdőjelezném az állítását. Mármint tényleg komolyan gondolta? - idézte a színész szavait a Parade magazin.

Szerencséjére Steffiana esetében minden sikerült. 2004 júniusában házasodtak össze Kaliforniában, három lányuk és egy fiuk született: Sienna 2005-ben, Shea 2007-ben, Kannon 2011-ben, Sistine pedig 2015-ben látta meg a napvilágot.

A színész közösségi oldalára csak ritkán posztol ki közös képet a nejével, ezt a felvételt még a 16. házassági évfordulójukon készítette vele. 

De La Cruz a karrierjét modellként kezdte, majd 1997-ben már a képernyőn is feltűnt, A kikötő című sorozatban kapott egy apró szerepet. Mielőtt megismerte volna a színészt, benne volt a Pacific Blue-ban és a Bújj, bújj, gonosz! című filmben.

A szemfülesek több olyan alkotásban is kiszúrhatták, amelyeknek Kevin James volt a főszereplője, ilyen volt a Férjek gyöngye, A pláza ásza, A gondozoo vagy a Lazíts, Kevin.

Adam Sandler felesége

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű Adam Sandler felesége.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük