Adam Sandler 24 éve bolondul csodaszép feleségéért: fotókon Jackie

Adam Sandler és felesége, a gyönyörű Jackie 24 éve alkot egy párt, szerelmük azóta is töretlen.

adam-sandler-felesége2
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Adam Sandler rengeteg romantikus vígjátékban szerepelt, amelyekben elbűvölte a nézőket nemcsak tehetségével, hanem hihetetlen humorával és különleges karakterével is.

Feleségével, Jackievel 24 éve vannak együtt, házasságuk kiegyensúlyozott és boldog. Nem is csoda, hiszen a színésznő és modell mindenben támogatja férjét.

Adam Sandler felesége fotókon

Munkájának köszönheti csodaszép feleségét, Jackie Sandler divatmodellt és színésznőt. A szerelmespár az Apafej forgatásán ismerkedett meg 1998-ban, az összhang és a vonzalom pedig már akkor egyértelmű volt közöttük. Az 55 éves színész és szerelme 2003-ban mondták ki egymásnak a boldogító igent. Két lányuk, Sadie és Sunny nem sokkal később születtek, előbbi 2006-ban, míg utóbbi 2008-ban látta meg a napvilágot. A két gyermek a szülők szeme fénye.

A sztárpár boldogsága és szerelme töretlen, amelyet kitűnően tükröznek a közös képeik. Mindig kézen fogva, romantikus pillantásokkal néznek egymásra, amelyből látszik, hogy kapcsolatuk különleges. Jackie elsősorban főállású édesanya jelenleg, azonban szívesen vállal apróbb szerepeket férje filmjeiben is. Régebben modellként kereste a kenyerét, pár évig Brazíliában dolgozott.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű Adam Sandler felesége.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük