Adam Sandler 24 éve bolondul csodaszép feleségéért: fotókon Jackie

Adam Sandler és felesége, a gyönyörű Jackie 24 éve alkot egy párt, szerelmük azóta is töretlen.

Adam Sandler felesége fotókon
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Adam Sandler rengeteg romantikus vígjátékban szerepelt, amelyekben elbűvölte a nézőket nemcsak tehetségével, hanem hihetetlen humorával és különleges karakterével is.

Feleségével, Jackievel 24 éve vannak együtt, házasságuk kiegyensúlyozott és boldog. Nem is csoda, hiszen a színésznő és modell mindenben támogatja férjét.

Adam Sandler felesége fotókon

Munkájának köszönheti csodaszép feleségét, Jackie Sandler divatmodellt és színésznőt. A szerelmespár az Apafej forgatásán ismerkedett meg 1998-ban, az összhang és a vonzalom pedig már akkor egyértelmű volt közöttük. Az 55 éves színész és szerelme 2003-ban mondták ki egymásnak a boldogító igent. Két lányuk, Sadie és Sunny nem sokkal később születtek, előbbi 2006-ban, míg utóbbi 2008-ban látta meg a napvilágot. A két gyermek a szülők szeme fénye.

A sztárpár boldogsága és szerelme töretlen, amelyet kitűnően tükröznek a közös képeik. Mindig kézen fogva, romantikus pillantásokkal néznek egymásra, amelyből látszik, hogy kapcsolatuk különleges. Jackie elsősorban főállású édesanya jelenleg, azonban szívesen vállal apróbb szerepeket férje filmjeiben is. Régebben modellként kereste a kenyerét, pár évig Brazíliában dolgozott.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű Adam Sandler felesége.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük