Ilyen gyönyörű lánya van Adam Sandlernek - Sunny igazán bájos
Adam Sandler kisebbik lánya, Sunny igazi szépség.

adam-sandler-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Valljuk be, Adam Sandler sosem tartozott a nagy nőcsábász, szívtipró hírességek közé, nem az a macsó típus, akiért a hölgy rajongók fejvesztve rohannának a moziba. A humora és a filmjeinek stílusa azonban sok nézőnek bejön, a legnagyobb rajongója azonban felesége, Jackie Sandler, akivel immár 16 éve élnek nagy szerelemben.

A komikus és csinos felesége 2003-ban házasodtak össze, kapcsolatukból két kislány született. A sztárpár nagyobbik lánya, Sadie 2006-ban, a kisebbik, Sunny pedig 2008-ban látta meg a napvilágot.

Adam Sandler feleségével és két kislányával.
Adam Sandler feleségével és két kislányával.
Fotó: James Devaney / Getty Images Hungary

Ilyen bájos a kisebbik lánya, Sunny

A komikus kisebbik lánya, a 10 esztendős Sunny szépségét, vonásait és bájos mosolyát kétségkívül az édesanyjától örökölte. A sportot imádó leányzó legutóbb egy baseballmeccsen jelent meg édesapjával együtt. A fotón jól látszik, nagy a szerelem apa és lánya között. A mindig laza színész pár évvel ezelőtt a Huffington Postnak adott interjújában azonban elárulta, az aggódó lányos apák táborát erősíti.

Adam Sandler és kisebbik lánya, a tízéves Sunny.
Adam Sandler és kisebbik lánya, a tízéves Sunny.
Fotó: Allen Berezovsky / Getty Images Hungary

- Nagyon aggódó apuka vagyok, de ez természetes, hiszen mindenki azon fáradozik, hogy a gyerekei boldogok legyenek. A család mindennél fontosabb - mondta a lapnak a színész, akit lányai is imádnak, ugyanakkor filmjeit még egyszer sem voltak hajlandók az elejétől a végéig végignézni.

- A csajok kikönyörögték, hogy végignézhessenek párat a filmjeim közül, így elindítottam nekik néhányat, de minden alkalommal húsz perc múlva kinyögték: nem nézhetnénk valami mást? - mondta viccesen a színész Ellen DeGeneres Show-jában két évvel ezelőtt.

Ő Mr. Bean gyönyörű lánya

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy fest Rowan Atkinson 24 éves lánya, az ifjú énekesnő, Lily.

Borító-és ajánlóképek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük