Nicole Kidman és lányai közös fotón - Faith és Sunday ilyen szépek
A repülőtéren kapták le a színésznőt és lányait.

nicole-kidman-lanyai-2019-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hiába az Oscar-díj, Nicole Kidmannek korántsem a karrierje, hanem a családja a legfontosabb. Kevesen tudják, de a színésznő négy gyermek édesanyja, kettejüket a Tom Cruise-zal való házassága során adoptálta, két kisebbik gyermeke pedig Keith Urbantól született.

Ilyen bájosak Nicole Kidman lányai

Sajnos a 26 éves Isabellával és a 24 éves Connorral nem túl jó a viszonya, ugyanis a váláskor a szcientológiai egyház hivatalosan is nemkívánatos személynek bélyegezte meg a színésznőt, a két erősen hívő csemetéje pedig ezzel elvágott minden szálat az anyjukkal. Kidman korábban azt nyilatkozta, hogy ő sosem szólna bele a gyerekei életébe, pláne a vallásukba, azonban mindig tárt karokkal fogadja őket, történjen bármi is.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@spun_sugar1 által megosztott bejegyzés,

Szerencsére két kisebb gyermekével nagyon szoros a viszonya, a 11 éves Sunday és a 8 esztendős Faith odavannak az anyukájukért - olyannyira, hogy igyekeznek mindenben rá hasonlítani. A kislányok még a színészkedésbe is belekóstoltak, hogy több időt lehessenek együtt vele: jelenleg közösen forgatják a The Undoing  című sorozatot, melyben a két leányzó Kidman gyermekének osztálytársaiként tűnnek majd fel.

Tegnap még közös fotó is készült róluk a reptéren, amint éppen elhagyták Sydney-t. Sunday és Faith láthatóan nemcsak anyjuk vonásait, hanem stílusérzékét is örökölték, ugyanis mindketten nagyon csinos ruhácskában lépdeltek mellette. Sunday állatmintás szettet viselt, Faith pedig egy igazi, csajos, fodros szoknyácskát választott erre a napra.

Így néz ki a nagylánya, Isabella

Isabella csak ritkán jelenik meg a nyilvánosság előtt - nézd meg, hogy néz ki Nicole Kidman és Tom Cruise lánya!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük