Sylvester Stallone 22 éves lánya igazi bombázó - Bikinis fotóján ámul a világ
Sophia Stallone meghökkentő szépség.

sylvester-stallone-lanya-sophia-2019-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sylvester Stallone vérbeli lányos apuka, akinek három lánya is született élete szerelmétől, Jennifer Flavintól, akivel már 22 éve él boldog házasságban.

Ilyen gyönyörű a legidősebb lánya

A családban minden csemete s-betűs nevet kapott, így a 22 éves Sophia, a 20 éves Sistine és a 16 éves Scarlet is. Ráadásul mindannyian megkapták középső névnek a Rose-t is, ami rózsát jelent, úgyhogy a színész gyakran viccelődik azzal, hogy gyönyörű rózsakertje van otthon.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

this ain’t my first rodeo

Sophia Stallone (@sophiastallone) által megosztott bejegyzés,

Mindhárom lánya fantasztikusan néz ki, de a legszebb közülük talán Sophia, aki jelenleg a University of Southern California egyetem tanulója. Korábban művészettörténeti szakra járt, azonban úgy döntött, hogy a kommunikáció jobban passzol hozzá, ezért most ez a fő szakja.

A gyönyörű lányt hamar felkapta a modellvilág, főként azután, hogy a Stallone-lányok megkapták a Miss Golden Globe-címet. Olyan márkáknak állt modellt, mint a Dolce & Gabbana, szerepelt a Harper's Bazaar címlapján, sőt, még a Project Runway című műsorban is részt vett vendégzsűriként.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

back in the homeland after 22 years

Sophia Stallone (@sophiastallone) által megosztott bejegyzés,

Legutóbb egy fürdőruhás képet posztolt, amiért odavoltak a követői: százezren lájkolták a képet a szexi bikiniben pózoló sztárcsemetéről.

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük