Adam Sandler kisebbik lányából szép tinédzser lett: íme a 14 éves Sunny

Adam Sandler 14 éves lánya nagyon sokat változott az elmúlt évek során, így néz ki napjainkban Sunny.

adam-sandler-coverkep
beauty and style
Top olvasott cikkek

Adam Sandler munkájának köszönheti csodaszép feleségét, Jackie Sandler divatmodellt és színésznőt. A szerelmespár az Apafej forgatásán ismerkedett meg 1998-ban.

Az 56 éves színész és szerelme 2003-ban mondták ki egymásnak a boldogító igent. Két lányuk, Sadie és Sunny nem sokkal később születtek, előbbi 2006-ban, míg utóbbi 2008-ban látta meg a napvilágot. Sunny nagyon szép tinédzserré vált az évek során, így néz ki most a sztárcsemete.

Adam Sandler lánya, Sunny Sandler

A színész nagyon büszke lányára, akivel előszeretettel mutatkozik együtt nagyobb eseményeken és rendezvényeken is. A legutóbb a Hawks Lakers kosárlabdameccsén vett részt apa és lánya, ahol lencsevégre is kapták őket.

adam-sandler-lanyaval
Fotó: Profimedia

Sunny nagyon szép, fiatal tinédzserré cseperedett, aki szülei szeme fénye. Nagyon hasonlít édesanyjára, az ő finom vonásait és különleges szépségét örökölte. Érdekesség, hogy édesapja sokszor szerepelteti őt és testvérét, Sadie-t a filmjeiben, ezzel is megmutatva, hogy mennyire szereti a lányait. 

Andie MacDowell lánya

Andie MacDowellnek első házasságából három gyereke született: Justin 1986-ban, Rainey 1989-ben, Sarah 1994-ben látta meg a napvilágot. Idősebbik lányából igéző szépség lett. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű nő lett Andie MacDowell idősebbik lányából, Rainey-ből.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-kép: Getty Images

Ezt is szeretjük