Sokan szánalmasnak tartják: 1 millió forintba kerül az 1 személyes esküvő
Furcsa csomagajánlattal állt elő egy japán utazási iroda.

menyasszony
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy japán, kiotói utazási iroda különös csomagajánlatokkal célozza meg az egyedülálló nőket, azon túl azonban, hogy szóló hölgyeknek vagy barátnőknek éjszakai kiruccanásokat szerveznek a városban, a híradásokba az utóbbi időben elsősorban egyszemélyes esküvőikkel kerültek be.

A kép csak illusztráció

A Cerca Travel a különös ötlettel azoknak a nőknek szeretne kedvezni, akik nem tudják, megházasodnak-e valaha, és attól félnek, hogy egyedül maradnak, emellett azonban nemcsak hajadonok jelentkezését várják, de mindazokét is, akik, bár már házasok, nem volt részük abban a csillogásban, melyről sokan úgy tartják, elengedhetetlen része egy esküvőnek - vagy épp újra szeretnék élni azt.

Az iroda munkatársai továbbá úgy vélik, mindenképpen érdemes minőségi esküvői fotókat készíttetni, míg egy nő szép és fiatal, attól függetlenül, férjhez ment-e, vagy sem.

Miből áll az ajánlat?

A csomagajánlat két napot foglal magában, mely idő alatt az utazási iroda munkatársai igyekeznek mindent megtenni azért, hogy a menyasszony valódi hercegnőnek érezhesse magát.

A program egy megbeszéléssel veszi kezdetét, majd a ruhapróba következik egy esküvői szalonban, ahol a vendég nemcsak a menyasszonyi ruhák között válogathat, de igény szerint választhat tradicionális kimonót is - a választás alapján készítik el a menyasszonyi csokrot.

Az ajánlat egy hotelben töltött éjszakát is magában foglal - itt akár egy testkezelést is kaphat a menyasszony -, másnap pedig, miután konzultált egy stylisttal, valamint a sminkes és a fodrász is kezelésbe vette, egy esküvői fotózáson vesz részt, melynek helyszíneként egy japán kert szolgál. Extra szolgáltatás gyanánt ehhez egy japán férfimodell közreműködése is igényelhető.

A komplett szolgáltatás ára 300 és 400 ezer jen között mozog, de extra igényekkel akár 470 ezer jen is lehet, mely összeg már az 1 millió forintot is meghaladja.

Megosztja az embereket

A lehetőség fogadtatása meglehetősen vegyes, elég csupán a különféle híradások alatt megjelenő fórumhozzászólásokat alapul venni. Vannak, akik úgy gondolják, mindenkinek szíve joga eldönteni, mitől érzi jól magát, míg mások szomorúnak vagy épp szánalmasnak tartják a kezdeményezést. Igény mindenesetre van rá, mind az egyedülálló nők, mind a már házasok részéről, bár december végéig csak japán ügyfelek jelentkeztek.

Az utazási irodának nem ez azonban az egyetlen különös ajánlata, szerveznek többek között búfelejtő túrákat is elhagyott nőknek, melyek során igyekeznek elűzni a negatív érzéseket és gondolatokat, például olyan programokkal, mint az energetizálás, a kártyajóslás, a vásárlás vagy épp a frizurakészítés.

Ezt is szeretjük