Nagy bejelentést tett a Ryanair: nem zárják be a budapesti bázisukat, de csökkentik a járataik számát

Michael O’Leary, a Ryanair vezérigazgatója ma sajtótájékoztatót tartott Budapesten.

GettyImages-1127140770

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Michael O’Leary, a Ryanair vezérigazgatója ma sajtótájékoztatót tartott Budapesten. 

Az esemény előjelei elég baljósak voltak, ugyanis az ír fapados repülőtársaság vezére ebben a hónapban már két fontos bejelentést is tett: a cég Brüsszelből és Athénból is ki fog vonulni.

Nem zárja be a Ryanair a budapesti bázisát

A Ryanair-vezér a múlt héten jelentette be, hogy a mai napon Magyarországra fog látogatni, hogy sajtótájékoztatót tartson az egyik budapesti hotelben. 

Az esemény meghívója nem tartalmazott ennél több információt, de az előjelek igen aggasztók voltak, hiszen O'Learynek nemrég komoly konfliktusa volt a magyar kormánnyal a légitársaságokat érintő extraprofitadó miatt, ráadásul a Ryanair vezérigazgatója ebben a hónapban már több komoly bejelentést is tett: a cég a brüsszeli és az athéni bázisát is felszámolja.

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

O'Leary a sajtótájékoztatón bejelentette, hogy a cég ugyan nem zárja be a budapesti bázisát, de nyolc ferihegyi útvonalukat megszüntetik a téli időszakban, és másik hét Budapestet érintő útvonalukon csökkentik a járatok számát. Ezáltal Magyarországon 53-ról 45-re csökken a Ryanair járatainak száma.

O'Leary szerint Magyarország így kevésbé lesz vonzó a turisták számára, mert drágulni fognak a repülőjegyek. A vezérigazgató úgy gondolja, hogy az utazók inkább a környező országokat fogják választani Magyarország helyett.

18 évig élt a párizsi reptér termináljában az iráni férfi: Mehran Karimi Nasseri útlevél és állampolgárság nélkül maradt

Valószínűleg sokan látták a 2004-es Terminál című filmet, amiben Tom Hanks a New York-i reptéren reked, és ott éli mindennapjait. A film annak idején nagyon népszerű volt, és mai napig gyakran ismétlik a tévében is, azt azonban már kevesebben tudják, hogy a cselekményt egy valós esemény ihlette, aminek főszereplője Mehran Karimi Nasseri volt.

Borítókép: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük