Magyar lett Európa legjobb családi hotele: ezt a vidéki szállodát díjazták

A verseny korábbi nyertesei között olyan hotelek találhatók, mint a Kempinski vagy a Hilton.

Magyar hotel nyert
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Idén immár ötödik alkalommal került megrendezésre az egyik legrangosabb nemzetközi turisztikai verseny, az International Travel Awards, amely világszinten jutalmazza az utazási, idegenforgalmi és vendéglátó-ipari ágazaton belül tevékenykedő legkiemelkedőbb szereplőket. 

A verseny színvonalát mi sem példázza jobban, mint hogy a korábbi évek nyertesei között olyan nagy nemzetközi szállodaláncok hotelei találhatók a világ mindent pontjáról, mint a Kempinski, a Hilton vagy a Four Seasons.

Magyar hotel nyert

A nívós nemzetközi elismerésben 2022-ben a miskolctapolcai Avalon Resort & SPA***** Superior részesült, a Best Family Resort (Legjobb Családi Hotel) kategóriában Európában. 

A International Travel Awards értékelési folyamatában a szakmai zsűri mellett egy nemzetközileg akkreditált rendszer biztosítja, hogy a díjazott utazási helyszínek valóban minden tekintetben kimagasló színvonalat képviselnek. Az értékelés során a vendéglátói és turisztikai szolgáltatások számos elemét vizsgálják, emellett a vendégek által leadott szavazatokat is figyelembe veszik. 

avalon csalad 02

Idén több mint hetven ország jelöltjei közül az Avalon Resort & SPA-t választották Európa legjobb családi hotelének.

„Szállodánkat egy többlépcsős folyamat során bírálta a szakmai zsűri, ahol többek között a szállodai szolgáltatásokat, vendégvéleményeket és social media jelenlétet is pontozta a bizottság.

Az elbírálás során a legnagyobb pontszámokat egy harmincnapos szavazási periódusban lehetett összegyűjteni, ahol szállodánk - a zsűri szavaival élve - „lenyűgöző teljesítménnyel”, közel ötezer pontot szerezve érdemelte ki az Európa legjobb családi hotele (Best Family Resort 2022) címet!” - mondta el az elismeréssel kapcsolatban Tóth Eszter Anna, az Avalon marketingigazgatója.

Ilyenek voltak a hotelszobák a Kádár-korszakban: a budapesti Körszállóban külföldi és hazai hírességek is megszálltak

Körszálló, Helikon, Olimpia, Alba Regia - mutatjuk, milyenek voltak a '70-es évek legendás szállodái.

Ilyenek voltak a hotelszobák a Kádár-korszakban: a budapesti Körszállóban külföldi és hazai hírességek is megszálltak

Nézegess képeket!

Elolvasom

Képek: Avalon Resort & SPA

Ezt is szeretjük