8 mesébe illő, érintetlen hegyi ösvény az országban: harsogó zöldben és nyugodalomban sétálhatsz

Magyarország gyönyörű hegyi ösvényein felejthetetlen túraútvonalak vezetnek.

jósvafő-aggtelek-baradla

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A szebbnél szebb helyeket érintő túraútvonalak behálózzák az országot, a kirándulók gyakorlatilag bármelyiket is választják, igazi élményekkel gazdagodnak. A hegyi ösvényeken a harsogó zöldben, a harapni valóan friss levegőben garantáltan feltöltődik az ember.

Van, aki az Északi-középhegység vonulataiért rajong, mások a fővároshoz közeli hegységeket részesítik előnyben, de olyanok is akadnak, akik az eldugott csodákat keresik útjuk során: a kijelölt hegyi útvonalakon szinte mindenki megtalálja a számításait.

Hegyi ösvények az országban

Az erdők mélyén a hűvösebb klíma, az érintetlen vidékek, a sokszínű élővilág és a kellemesen fárasztó terepek meditatív környezetet teremtenek a túrákhoz. A Mecsektől a Bakonyon és a Visegrádi-hegységen át a Bükkig számos útvonal felejthetetlen élményt jelent a természet kedvelőinek.

(Borító- és ajánlókép: Országalbum/Béla Magyar.)

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük