8 magyar fasor, ami sárga pompában a leggyönyörűbb: valósággal mesébe varázsolnak

Ősszel ezek a leggyönyörűbb fasorok az országban.

balatonszemes

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az ország tájegységei egykettőre meseszerűvé válnak őszi pompában: a hulló, sárga falevelek látványa és az avar illata hamar magával ragadja az embert. Az élmény pedig nem csak a combos hegyi, erdei túrákon élhető át, akár egy város vagy falu utcáján sétálva is mesében érezheted magadat.

A fasorokkal szegélyezett sétányok, utcák minden évszakban csábítják a csatangolni vágyókat, sárga árnyalatokba öltözve azonban még fantasztikusabbak. Ilyenkor érdemes picit elidőzni az árnyékukban, rácsodálkozva a természet nagyszerűségére is.

Magyar fasorok ősszel

A világ immáron téli pihenőjére készülődik, a látványos őszi búcsú egy csodálatosan megkomponált szimfónia: a platánok, vadgesztenyék, vérszilvák és örökzöldek alléján garantáltan nyugalom tölti el az ember lelkét. Ha teheted, egy sétát tervezz be az őszre!

(Borító- és ajánlókép: Balatonszemes, Indafotó/vekony_tunde.)

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük