8 remek kutyás strand az országban: a festői szépségű Borostyán-tóban a gazdik is megmártózhatnak

A nyári melegben a kutyáknak is jár a hűsítő strandélmény.

kutya strand

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A nagy melegben felértékelődnek a vízpartok, ahol a család apraja-nagyja hűsölhet. Azonban nemcsak a kétlábúak mártóznának meg ilyenkor szívesen a habokban, hanem a kis kedvenceik is, vannak ebek, akik kifejezetten élvezik a vizet, önfeledten lubickolnak, és alig lehet őket kiparancsolni.

A gazdik minden bizonnyal tisztában vannak vele, hogy közel sem minden strand kutyabarát, így a nyaralás során némi tervezést igényel, hogy olyan úti célt válasszanak, ahol a magukkal vitt négylábú családtag is fürödhet.

Kutyabarát fürdőhelyek

A kutyabarát strandok az oltott, féreghajtott, jó szociális képességekkel rendelkező kutyusokat és a kedvenceiket szemmel tartó, felelős gazdikat várják. Az oltási könyvre szükség lehet. A következőkben olyan fürdőhelyeket mutatunk, ahol az ebek is csobbanhatnak.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

(A borító- és ajánlókép illusztráció, forrása: Getty Images Hungary.)

Ezt is szeretjük