A Dunakanyar legszebb túraútvonalai és látnivalói: nem csak a panoráma nyújt gyönyörű látványt

Pompás tavaszi kirándulások az ország egyik legszebb részén.

dunakanyar visegrád

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ugyan az időjárás még néha megtréfálja a szabadba vágyókat, akadnak azért gyönyörű, napsütéses tavaszi napok is, amiket az ember nem a négy fal között szeretne eltölteni, hanem a természetben, a friss levegőn.

Magyarország bővelkedik a szép kirándulóhelyekben és a hangulatos, látnivalókkal teli településekben. Ahol pedig ezek különösen koncentráltan találhatók meg, az mindenki kedvence, a Dunakanyar, amiről túlzás nélkül kijelenthető, hogy megunhatatlan célpont. Az ország egyik legszebb részén bárki megtalálja a neki tetsző elfoglaltságot, az is, aki egy kellemes sétára vágyik, és az is, aki kicsit jobban megdolgoztatná az izmait.

Tavaszi kirándulások a Dunakanyarban

A Dunakanyar látnivalói a fővárosból is könnyen elérhetők, az egyes helyszínek között is viszonylag könnyen lehet közlekedni. Ha otthon hagynátok az autót, jó választás lehet az ismét elérhető, kedvező árú Dunakanyar napijegy, ami a MÁV-START, a MÁV-HÉV, a Volánbusz és a MAHART járatain használható.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

(Borítókép forrása: Getty Images Hungary.)

Ezt is szeretjük