10 mesebeli falu Budapesttől egy karnyújtásnyira: igazi gyöngyszemek rejtőznek a közelben

Csodás kis falvak bújnak meg Budapest mellett, mesés tájakon.

Szép falvak Budapest mellett
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Budapesttől egy karnyújtásnyira túralehetőségek garmadája érhető el, akár a Budai-hegység, a Pilis, netán a Dunakanyar is remek úti cél. A természeti látnivalók mellett a környező falvak is valóságos gyöngyszemek.

Akár déli irányba, akár észak felé indul is el az ember a Duna mentén, akár a Budát ölelő hegységeket veszi célba vagy a Gödöllői-hegységet, esetleg az Északi-középhegység peremterületeit, megannyi szépséggel találkozhat. 

Gyönyörű falvak Budapest mellett

A nyüzsgésből a Budapest környéki településeket meglátogatva is kiszakadhatnak az utazók. Akár autóval, akár tömegközlekedéssel is megtehető az út, a csodás tájakon megbújó falvakra legtöbbször már az eljutás is valódi élménnyel gazdagít.

(Borító- és ajánlókép: Wikipedia/Adam Harangozó.)

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük