8 budapesti kilátóhely, ahonnan bámulatos panoráma tárul eléd: azonnal feltölt a látvány

Budapest területén belül is számos izgalmas kilátóhely található csodás panorámával.

Guckler Károly-kilátó

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Budapest közvetlen környéke is tele van csodálatos kirándulóhelyekkel, elég csak a Pilis vagy a Visegrádi-hegység vonulatait behálózó turistautakra gondolni. Ha pedig csak egy délután adott a kiruccanásra, a városhatáron belül is megtalálhatja az ember a számításait.

Bár a Margitsziget, a Normafa és a Városliget jó időben zsúfolásig telik, akadnak olyan helyek, ahol a tömeg ellenére is viszonylag biztonságos távolságban élvezhető a napsütés, mégis kellemesen szórakozik az egész család.

Budapest kilátópontjai

Sokak számára a túra elmaradhatatlan része egy kilátóhely felkeresése, ahonnan a varázslatos panorámában gyönyörködhetnek. Legyen az akár egy kiépített kilátó, egy természetes magaslat vagy szikla, a felejthetetlen célpontok Budapest határain belül is szép számmal megtalálhatók.

(Borító- és ajánlókép: Hármashatár-hegy, Guckler Károly-kilátó - Indafotó/újpesti424.)

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük