Ilyen ízléstelent ritkán látni: 9 szelfi, amit nem kellett volna posztolni

Bizonyos helyeken illőbb lenne hanyagolni a szelfikészítést. Nézd meg a képeket!

Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Júliusban vírusként terjedt az interneten az a mosolygós fotó, melyet egy amerikai tinédzser készített magáról az auschwitzi koncentrációs tábor területén tett látogatása során. A kép közlése hatalmas botrányt kavart, készítője halálos fenyegetéseket is kapott, mígnem az egész ügy odáig jutott, hogy számos olyan fórum jött létre, mely a lányt védte, és a felé irányuló, túlzónak tartott támadások beszüntetését követelte.

Breanna Mitchell azóta többször is elmondta, hogy tisztában van a koncentrációs táborokban történtek súlyával, és nem tiszteletlenségből mosolygott, csupán édesapjára szeretett volna így emlékezni, aki hozzá hasonlóan szerette a történelmet, illetve, akinek a halála évfordulóján ide látogattak. Nem ez volt azonban az egyetlen olyan fotó, mely hasonló mértékű felháborodást keltett - a következő képek sem éppen azt sugallják, hogy a látogatás elgondolkodásra késztette volna a fiatalokat.

A képek forrását - illetve még több fotót - ide, illetve ide kattintva találod.

8 kép, amit soha ne posztolj a Facebookra!

A The Telegraph utazás rovatában összegyűjtötte azokat a fotótípusokat, amelyek leginkább irritálhatják az ismerősöket. Nézd meg a képeket!

8 kép, amit soha ne posztolj a Facebookra! Titokban utálni fognak az ismerősök

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük