Milyen az a gyerekmentes wellness, és hol van rá lehetőség? 4 magyar helyet mutatunk

Wellness nyugiban, fröcskölés, sikongatás és gyereksírás nélkül? Bizony, van ilyen.

viz nyugalom wellness

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A gyerekzsivajt nem mindenki bírja egyformán jól. Már veled is előfordult, hogy valahol pihenni szerettél volna, de egész nap bosszantott a gyereksírás, követelőzés, sikongatás és fröcskölés? Akkor valószínűleg már neked is eszedbe jutott, hogy milyen jó lenne ezek nélkül wellness-ezni.

A felnőttbarát spa és wellness szolgáltatások kialakítása nem újdonság, de Magyarországon még csak néhány helyen van rá lehetőség. Egyes létesítmények vendégeik nyugalma érdekében vagy időszakosan, vagy állandó jelleggel nem fogadnak gyerekeket bizonyos korhatár alatt. Ez ugyan hasonló ötletnek tűnik, mint a kisgyerekesek különültetése a repülőn, mégis úgy biztosítja a csendre vágyók nyugalmát, hogy azzal a családok sem kerülnek hátrányba. 

Villa Tolnay

A Csobánc-hegy paradicsomi vidékén terül el az egykori híres színésznő, Tolnay Klári birtoka, mely ma megújult formában, a vendégházban, kétágyas szobákkal összesen tíz vendéget fogad. A leírás szerint a zavartalan nyugalom megőrzése érdekében itt gyermekeket egyáltalán nem fogadnak.

villa tolnay

A panorámán felül a vendégház borterasszal, sétákra alkalmas szőlőskerttel és a Tapolcai-medence legjobb boraiból összeállított kóstolókkal vár. Az árak 15 ezer forintról indulnak éjszakánként, fejenként. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Bükkös Hotel Spa

A Dunakanyarban, Szentendrén keresheted fel a négycsillagos Bükkös Hotel Spa létesítményét, ahol a wellness-részleget kizárólag a szálloda vendégei számára tartják fenn. A gőzkamra, valamint a finn, a multifunkciós és az infraszauna mellett jégkásás kezelés nyújt gyors lehűlést. Emellett kozmetikai szolgáltatások, masszázsok és medencék várnak.

bukkos hotel spa

A Bükkös Hotelben csak 13 évnél idősebb vendégeket fogadnak, míg az árak a foglaltság függvényében változnak. A legolcsóbb szezonon kívül, vasárnap, illetve hét elején itt pihenni, míg más alkalmakkor az egyedi ajánlat lehetséges, hogy magasabb árat tartalmaz majd.

Imola Hotel Platán

Egerben a négycsillagos superior Imola Hotel Platán kínál gyerekmentes wellness-lehetőséget, melynek kereteiben 400 négyzetméternyi uszodát, gyógymedencéket, sófürdőt, radonos és kénes vizet, masszázst, testradírozást és más szépítő, gyógyító kezeléseket próbálhatnak ki a vendégek.

imola wellness

A hotel egyike az első kifejezetten felnőttbarát létesítményeknek, ahol a szülők és nagyszülők feltöltődhetnek egy kicsit, hogy újult erővel térjenek vissza családjukhoz. Áraik egy fő esetén éjszakánként 45 ezer forintról indulnak, míg pároknak egy éjszakára minimum 50 ezer forint egy szoba.

Duna Relax & Event Hotel

A szintén négycsillagos, ráckevei Duna Relax & Event Hotel az antik római fürdőkről mintázva került kialakításra, így igazán hangulatos környezetben élvezhetik a felnőttek a feltöltődést. A hotelben csak 12 év felettieket fogadnak.

danube relax hotel

A szálloda csomagjainak egy része a romantikus kikapcsolódást kereső párok számára kínál lehetőségeket, de itt akár az idősebb örökifjak is pihenhetnek egy jót. A legolcsóbb egyágyas szoba 23 500 forint egy éjszakára, míg a kétfős 32 500 forint.

Nyugalom, nemcsak tél végéig

Ugyan lassan már beköszönt a tavasz, még mindig érdemes ezeket a békés, nyugodt helyeket választani, ha szeretnél egy kicsit belföldön feltöltődni.

Ezt is szeretjük