Így nyaralnak a gazdag fiatalok 2018-ban - Arcpirítóan sok pénzük van, és nem titkolják
Bora Bora, Bali, Dubaj: csodaszép helyeken vakációznak a gazdag fiatalok.

instagram-fiatalok
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szeretnél te is pénzt használni legyező helyett, vagy azt, ha a jachtodnak saját jet ski-kikötője lenne? Esetleg szívesen ülnél Bora Borán a vízben koktélt szürcsölve? Van, aki mindezt meg is teheti. Az internet gazdag fiataljainak jó sok pénzük van, és szeretnek kérkedni vele.

A Rich Kids of the Internet, vagyis az Internet gazdag fiataljai című Instagram idén is bemutatja, hogyan töltik az idejüket nyáron a pénzes kölykök. Az oldal állítólag híven dokumentálja, milyen életstílust folytatnak a gazdagok, és ennek köszönhetően a követők is betekintést nyerhetnek egy olyan életbe, melyben nem kell elgondolkodni azon, van-e pénzed egy új autóra.

Gazdag fiatalok az interneten

Luxusvakációk elérhetetlen áron, elképesztően gyönyörű helyek és arcpirítóan vastag pénztárcák - ezzel találkozhatsz, ha körülnézel az Instagramon, a fent említett blogon kívül ugyanis számos más portál is gyűjtögeti a döbbenetes posztokat.

Aaron szemmel láthatóan szeret vásárolni. Van itt Gucci, Dior, Louis Vuitton, Dolce & Gabbana és sokan mások. Már csak azt lenne jó tudni, kinek a pénzéből, és vajon minden mutatós szatyorban saját holmi van-e, vagy anyu szekrényének tartalma is ott végezte a földön.

Welcome to Australia. This is how we do Winter. 🌞🐨 @australia #seeaustralia

Tara Milk Tea (@taramilktea) által megosztott bejegyzés,

Tara utazóblogja olyan népszerű, hogy néha maguk a légitársaságok szponzorálják, mint ahogyan a fenti kép esetében is. "Üdvözöllek Ausztráliában. Mi így telelünk" - írja a lány a posztja alatt, de szinte biztos, hogy Ausztráliában nem tölti mindenki egy exkluzív hotelben a telet.

Does your #superyacht have its own dock for jet skis? #nope #toys #RKOI

Rich Kids Of Instagram (@richkidsof) által megosztott bejegyzés,

Néha nem elég a privát jacht, hanem külön kikötő kell a jet skiknek is, különben hol parkolnák le a barátok a járgányaikat?

My brunch buddy since B.B. (before birth 😉)

E L L I E ⋆ B U L L E N (@elsas_wholesomelife) által megosztott bejegyzés,

Nem lehet teljes a nyár egy Bora Borán töltött vakáció nélkül, ahol kedvedre ülhetsz a sekély vízben, ihatod a koktélt, és még a reggelihez sem kell kimenned a partra. Ellie legalábbis így tölti a nyarat. Az utazó blogger bejárta már az egész világot, és olyan gyönyörű helyeken fordult meg, hogy bárki szívesen helyet cserélne vele egy hétre.

Lookin for shark boy🦈🌹

Maria Emilia Ballesteros (@emiliabalesteros) által megosztott bejegyzés,

Kiránduláshoz is Louis Vuitton dukál, másba nem is érdemes pakolni a szendvicset. Kofi egy divatblogger, aki az utazást sem veti meg. Ezen a képen éppen Balin vakációzott, és még a vízesés előtt sem jelenhetett meg akármiben, hiszen egy divatikon túra közben is divatikon.

Girl or car ? 🤔

Катерина Милевская (@milevskate) által megosztott bejegyzés,

Katerina Milevskaya Instagram-szerte híres. A természetesnek éppen nem mondható szépség a képen éppen az irigylésre méltóan gyönyörű Dubajban nyaralt, és megmutatta követőinek gyönyörű kocsiját is.

MVP when it comes to spectator sports 🏅🐎🏆

PMB • Peter Mark Brant (@petermbrant) által megosztott bejegyzés,

A pénzzel és a presztízzsel együtt jár a kötelezettség is. Peter Mark Brant amerikai modell és társasági figura. Itt éppen a királyi derbin múlatta az időt Angliában, és erről beszámolt Instagram-követőinek is.

🔫🔫🔫

Giò (@iamgiovannino) által megosztott bejegyzés,

 "Szerezz pénzt, ne barátkozz" - olvasható az olasz szívtipró törölközőjén, miközben a társaságában szórakozó két hölgy pénzmintás - reméljük, csak mintás - legyezővel űzi el a nyári forróságot. A privát jacht és a gyönyörű tenger csak extra.

Ilyen első osztályon repülni

Nézd meg, hogy festenek a légitársaságok első osztályú kabinjai, melyekben királyi kényelemben tölthetik az utasok a repülőutat. Némelyik olyan exkluzív, akár egy elnöki lakosztály a legjobb hotelekben. 

Ezt is szeretjük