Érintetlen, mesébe illő völgy a Bakony lankái alatt: bejártuk a Gaja-szurdokot, és elámultunk

A Gaja-patak érintetlen szurdokvölgye a Bakony gyöngyszeme.

10121311 f46f085e3e091ea4a7acbcecffa8f488 xl

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Bakony bővelkedik festői szépségű völgyekben, melyek felfedezésre csábítják a kirándulókat. A Gaja-szurdok a Keleti-Bakony gyöngyszeme, amely változatos útvonalakkal várja a túrázókat.

A Gaja-szurdok Fehérvárcsurgó és Bodajk között húzódik meg a kristálytiszta Gaja-patak vonala mentén, tele gyönyörű látnivalókkal, erdei pihenőkkel, barlangokkal és mesés kilátással.

Túra a Gaja-szurdokban

A Móri-árok szomszédságában található szurdokvölgyet bejárni igazi élmény, az érintetlen táj, a látványos dolomitsziklák, a friss levegő és a könnyebb-nehezebb terepek váltakozása ideális terepet biztosít a hétvégi kirándulásokhoz. 

A vidék ráadásul vonattal is megközelíthető, Budapestről székesfehérvári átszállással Csókakő állomásig kell utazni, ahonnan a takaros Bodajkon az Országos Kéktúra jelzésén végigsétálva érhető el a túraútvonal.

(Képek: Tamás Katalin, borító- és ajánlókép: Indafotó/Szabalaca67.)

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük