8 csodatévő szent hely Magyarországon: különös gyógyulásokat jegyeztek le itt a zarándokok

A magyar zarándokhelyeken sok csodás gyógyulást számontartanak.

Péliföldszentkereszt

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szerte az országban számos legendás hely köré épülhetnek a testi-lelki gyógyulást célzó zarándoklatok. A szent kutakhoz, kápolnákhoz, templomokhoz, szobrokhoz csodás események kötődnek.

Különleges gyógyulásokat, jelenéseket, megmagyarázhatatlan történéseket jegyeztek le Magyarország szent zarándokhelyein, amelyek meglátogatása éppen ezért az ember számára több egy egyszerű kirándulásnál, egyúttal spirituális élményt is jelent.

Csodatévő zarándokhelyek Magyarországon

Nem kell egészen Lourdes-ig vagy Fátimáig utazni azért, hogy az ember csodás történeteket őrző zarándokhelyekre jusson, Magyarország vidékei bővelkednek a segítséget és gyógyulást ígérő, a hitben erősítő, valamint a legnagyobb nehézségek közepette is reményt adó helyszínekben. A Mátra, a Bakony vagy a Kisalföld vidékén egyaránt jegyeztek fel csodákat.

(Borító- és ajánlókép: Péliföldszentkereszt, Wikipédia/Thaler Tamas.)

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük