10 ezer forint alatti oda-vissza repülőutak - Ezekbe az országokba lehet a legolcsóbban eljutni

Népszerű fapados járatokkal repülni távoli helyekre, amik még így sem mindig olyan olcsók. De pár országba tényleg szinte fillérekből el lehet jutni.

olcsó repülőutak
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem kell mélyen a zsebbe nyúlni feltétlenül egy-egy külföldi út során. Vannak olyan országok, ahova nemcsak gyorsabb, de olcsóbb is repülni, mint busszal, vonattal vagy kocsival menni.

Régen a repülés úri huncutság  volt, és a kevésbé tehetőseknek be kell érniük a szárazföldi közlekedési módszerekkel.Ma viszont már olyan olcsó repülőjegyeket lehet venni, amik szinte egy árban vannak egy-egy belföldi MÁV-os vonatút árával.

Olcsó repülőutak külföldre

Wizzair és a Ryanair egymásra licitálva tolják le az utak árát, aminek köszönhetően elképesztően jutányos áron lehet többek között Rómába, Athénba vagy akár Finnországba is eljutni. Természetesen az sem mindegy, pontosan mikor is szeretne utazni az ember, hiszen vannak bizonyos csúcsidőszakok, mint a karácsony és a szilveszter, amikor az ember a feje tetejére állhat, akkor sem fog változni a horribilisen magas repülőjegy ára. Ezért jó tudni, mikor is lehet elcsípni a kedvező árú utakat.

(Képek forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük