Több méteres mélységben tálalják az ebédet Európa első víz alatti éttermében
Letisztult, modern tervezés és pazar kilátás is jár az étel mellé.

Hivatalosan is megnyitotta kapuit az Under, Norvégia és Európa első víz alatti étterme. Tervezői Lindesnes települést szemelték ki a vendéglátóhely felépítésére, egyedi dizájnját pedig a Snøhettának köszönheti.
Az étterem közel 500 négyzetméteres, kialakításához pedig döntött betoncsövet használtak, amitől úgy néz ki, mintha belecsúszna a Norvég-tengerbe. Első hallásra ijesztőnek tűnhet, hogy a pincérek 5 méteres mélységben szolgálják fel az ételeket, ám Rune Grasdal, a vezető tervező szerint a helyiség atmoszférája rendkívül megnyugtató. Vagyis tökéletes a zavartalan étkezéshez. Már, ha valaki megengedheti magának, hogy csillagászati összegekért elfogyasszon egy kellemes vacsorát a tengeri élőlények társaságában.
OLVASD EL EZT IS!

- magyarország
- felmérés