Több méteres mélységben tálalják az ebédet Európa első víz alatti éttermében

Letisztult, modern tervezés és pazar kilátás is jár az étel mellé.

Víz alatti étterem
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hivatalosan is megnyitotta kapuit az Under, Norvégia és Európa első víz alatti étterme. Tervezői Lindesnes települést szemelték ki a vendéglátóhely felépítésére, egyedi dizájnját pedig a Snøhettának köszönheti.

Az étterem közel 500 négyzetméteres, kialakításához pedig döntött betoncsövet használtak, amitől úgy néz ki, mintha belecsúszna a Norvég-tengerbe. Első hallásra ijesztőnek tűnhet, hogy a pincérek 5 méteres mélységben szolgálják fel az ételeket, ám Rune Grasdal, a vezető tervező szerint a helyiség atmoszférája rendkívül megnyugtató. Vagyis tökéletes a zavartalan étkezéshez. Már, ha valaki megengedheti magának, hogy csillagászati összegekért elfogyasszon egy kellemes vacsorát a tengeri élőlények társaságában.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük