Több méteres mélységben tálalják az ebédet Európa első víz alatti éttermében
Letisztult, modern tervezés és pazar kilátás is jár az étel mellé.
Hivatalosan is megnyitotta kapuit az Under, Norvégia és Európa első víz alatti étterme. Tervezői Lindesnes települést szemelték ki a vendéglátóhely felépítésére, egyedi dizájnját pedig a Snøhettának köszönheti.
Az étterem közel 500 négyzetméteres, kialakításához pedig döntött betoncsövet használtak, amitől úgy néz ki, mintha belecsúszna a Norvég-tengerbe. Első hallásra ijesztőnek tűnhet, hogy a pincérek 5 méteres mélységben szolgálják fel az ételeket, ám Rune Grasdal, a vezető tervező szerint a helyiség atmoszférája rendkívül megnyugtató. Vagyis tökéletes a zavartalan étkezéshez. Már, ha valaki megengedheti magának, hogy csillagászati összegekért elfogyasszon egy kellemes vacsorát a tengeri élőlények társaságában.
Dilemma podcast
A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.
Promóció
OLVASD EL EZT IS!
- magyarország
- felmérés